SonyYleinen

Sony julkisti 200 euron hintaiset LinkBuds S -kuulokkeet – tarjoavat melunvaimennuksen ja kevyen rakenteen

Sony LinkBuds S

Sony on esitellyt tänään uudet LinkBuds S -kuulokkeet, jotka jatkavat yhtiön uutta LinkBuds-tuotemallistoa. Kuulokkeiden ajatuksena on tarjota hyvää äänentoistoa ja monipuolisia ominaisuuksia aikaisempaa kevyemmässä ja kompaktimmassa paketissa.

Sony on suunnitellut nämä noin neljä grammaa painavat, erittäin pienet ja kevyet langattomat kuulokkeet käyttäjän mukavuutta ajatellen. LinkBuds S -kuulokkeissa yhdistyvät ihmiskorvaan sopiva muoto ja vakaamman istuvuuden takaava ergonominen muotoilu, joten käyttäjä voi nauttia viihteestä ilman häiritseviä korvakipuja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Valmistajan mukaan LinkBuds S -kuulokkeet tarjoavat käyttäjälle sekä offline- että online-maailmojen parhaimmat puolet. Kuulokkeissa yhdistyvät LinkBuds-sarjan ambient-äänikonsepti sekä korkealaatuinen melunvaimennus, joiden avulla käyttäjä voi olla sekä vuorovaikutuksessa ympäröivän maailman kanssa että uppoutua täysin musiikkiin.

Adaptive Sound Control -tekniikka on älykäs toiminto, joka optimoi ympäröivien äänien tason automaattisesti ympäristön ja tilanteen mukaan ja luo Sonyn mukaan ihanteellisen kuuntelukokemuksen. LinkBuds S -kuulokkeiden Precise Voice Pickup -tekniikka optimoi ja hallitsee kummankin kuulokkeen mikrofoneja ja hyödyntää niiden ympärillä olevaa verkkorakennetta parantaakseen ääntä puheluiden aikana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

LinkBuds S -kuulokkeiden uusi 5 millimetrin ring driver -ohjain tuottaa voimakkaan basson ja selkeät vokaaliäänet. Sonyn Integrated Processor V1 parantaa kuulokkeiden melunvaimennusta sekä äänenlaatua ja vähentää vääristymiä pienemmillä voimakkuuksilla. LinkBuds S -kuulokkeilla käyttäjä pääsee kokemaan High-Resolution Audio Wireless -äänen Sonyn LDAC-äänenkoodaustekniikan avulla.

Kuulokkeet ovat myös Google Assistant- ja Alexa-yhteensopivia. Intuitiivisen kosketusohjauspaneelin avulla käyttäjä voi hallita ääniasetuksia, aktivoida Quick Attention -toiminnon sekä jatkaa Spotify-toistoa vain muutamalla korvanappien napautuksella. LinkBuds S -kuulokkeet tukevat LE Audiota, seuraavan sukupolven Bluetooth-ääntä, joka mahdollistaa erittäin alhaisen latenssin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

LinkBuds S-kuulokkeissa on 6 tunnin akunkesto melunvaimennuksella, minkä lisäksi tyylikäs ja kompakti latauskotelo tarjoaa 14 tunnin edestä lisävirtaa. Viiden minuutin pikalataus tarjoaa jopa 60 minuuttia lisää kuunteluaikaa.

Sony on suunnitellut LinkBuds S -kuulokkeet tyylikkäiksi, mutta myös ympäristö mielessä pitäen. LinkBuds-sarjan pakkaukset ovat täysin muovittomia ja kuulokkeissa on myös käytetty kierrätettyä muovimateriaalia autojen osista.

Sonyn mukaan LinkBuds S -kuulokkeet tulevat myyntiin toukokuun lopussa väreissä valkoinen, musta ja ecru. Suositushinta on 200 euroa.

Lähde: Sonyn materiaalit

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Sony