JollaSonyYleinen

Jolla toi Sailfish OS -käyttöjärjestelmän saataville Sony Xperia 10 III -puhelimelle

Sailfish OS nyt saatavilla Xperia 10 III -puhelimelle.

Jolla on tuonut tänään Sailfish OS -käyttöjärjestelmän saataville Sonyn viime vuoden Xperia 10 III -puhelimelle. Jollan mukaan Xperia 10 III pystyy tarjoamaan tekniikkansa ansiosta toistaiseksi parhaimman Sailfish OS -kokemuksen.

Ilmaiseksi Sailfish OS -käyttöjärjestelmää ei pääse käyttämään puhelimessa, vaan Xperia 10 III:n omistajillekin suomalainen käyttöjärjestelmä maksaa 49,90 euroa. Pientä maksua vastaa Jolla pystyy tarjoamaan halukkaille erilaisen käyttöjärjestelmän, jossa on tuki Android-sovelluksille sekä muille ominaisuuksille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xperia 10 III -puhelimen mukana Jolla tarjoaa myös ensimmäistä kertaa tuen VoLTE-ominaisuuden beetaversiona. Nyt saataville tullut versio perustuu tuoreimpaan Sailfish OS 4.4.0 Vanha Rauma -versioon ja jolla lupaa puhelimen saavan tulevat Sailfish OS -päivitykset OTA:na.

Sonyn viime vuoden Xperia 10 III -puhelin tarjoaa mielenkiintoista laitteistoa Sailfish OS -käyttöjärjestelmälle. Nykyään alle 300 euroa maksava puhelin on varusteltuna 21:9-kuvasuhteen OLED-näyttöpaneelilla, Snapdragon 690 -järjestelmäpiirillä sekä 4500 milliampeeritunnin akulla. Puhelimessa on myös monipuolinen kolmoiskamera, sormenjälkilukija sekä kuulokeliitin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jolla haluaa myös jo kertoa suoraan, että nykyisessä Sailfish OS -versiossa on muutamia ongelmia Xperia 10 III -puhelimessa. Esimerkiksi puheluissa kaiutin toimii väärin ja toistaiseksi vain puhelimen pääkamera ja selfiekamerat ovat käytettävissä.

Tarkemmin halukkaat voivat tutustua Sailfish OS -käyttöjärjestelmään Jollan blogipostauksesta tämän linkin takaa.

Lähde: Jolla

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Jolla