SonyYleinen

Sony julkisti uuden Ult Power Sound -kaiutin- ja kuulokesarjan – Hinnat nousevat jopa 1100 euroon

Sony Ult Field 1

Sony on esitellyt tänään uuden Ult Power Sound -sarjan, joka on valikoima langattomia kaiuttimia ja kuulokkeita. Musiikin ystäville suunniteltu tuotesarja tuottaa voimakasta ja syvää ääntä. Uusi valikoima koostuu langattomista Ult Tower 10-, Ult Field 7- ja Ult Field 1 -kaiuttimista sekä langattomista Ult Wear -kuulokkeista.

Kaikissa sarjan malleissa on Ult-toiminto, joka tarjoaa ainutlaatuisen äänenlaadun tehostamalla musiikkia yhdellä tai kahdella eri äänitilalla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sony Ult Tower 10

Ult Tower 10 -kaiuttimen avulla kodista voi tehdä bilekeskuksen voimakkaalla bassolla, 360° Party Sound -äänentoistolla, 360° Party Light -toiminnolla ja karaokeominaisuuden mukana toimitetun langattoman mikrofonin avulla. Kaiuttimen voi liittää televisioon ja tehostaa katsotun sisällön ääntä.

Kaiuttimen Ult Power Sound -äänentoisto parantaa kaikkia matalia taajuuksia luoden poikkeuksellisen bassoäänen. Käyttäjä voi nauttia kahdesta erilaisesta bassopainotteisesta äänitilasta. Ult1-painikkeella saa vahvistettua bassoääntä matalilla taajuuksilla. Ult2-painike puolestaan tuottaa voimakkaan bassoäänen, jonka ansiosta rytmi tuntuu ja saa tanssimaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sound Fiel Optimization -ominaisuus tunnistaa melun ja säätää ääniasetuksia automaattisesti, jotta musiikki kuuluu selkeästi myös ympäröivien äänien keskellä.

Käyttäjä voi laulaa suosikkimusiikkiaan kaiuttimen mukana toimitettavan langattoman mikrofonin avulla. Lisäksi ääntä voi hallita täydellisesti yläpaneelissa olevien Echo- ja Key Control -painikkeiden avulla. Kaiuttimeen voi liittää toisen mikrofonin duettoa varten tai kitaran ja käyttää Ult Tower 10 -kaiutinta vahvistimena. TV Sound Booster parantaa televisioääntä.

Party Connect -ominaisuudella voi yhdistää jopa 100 yhteensopivaa kaiutinta ja synkronoida musiikin sekä valaistuksen Party Connectin avulla. Käyttäjä voi täyttää minkä tahansa paikan voimakkaalla äänellä ja luoda täydellisen juhlatunnelman.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sony Ult Field 7

Ult Field 7 on karsitumpi, mutta tuo mukanaan tuttuja toimintoja. Kaiuttimen IP67-luokituksen mukaisen vesi- ja pölytiiviin rakenteen ansiosta bileet voi viedä minne tahansa, ja pitkän akunkeston ansiosta juhlat voivat jatkua pidempään.  Akku riittää jopa 30 tunniksi. Kaiuttimeen voi liittää mikrofonin karaokea varten tien päällä.

Ult Field 7 -kaiutinta voidaan helposti siirtää kätevien kantokahvojen avulla. Kaiutin on suunniteltu toimimaan täydellisesti riippumatta siitä, onko se sijoitettu vaaka- vai pystysuoraan asentoon.

Sony Ult Field 1

Ult Field 1 -kaiutin tuo käyttäjän suosikkimusiikin hänen mukanaan minne tahansa käyttäjä meneekin, sillä se on kooltaan kompakti ja siinä on tehostettu bassoääni. Kaiuttimen voi ottaa mukaan pidemmäksi aikaa, sillä siinä on monikäyttöinen kantohihna, pitkä akunkesto ja se on vedenpitävä, pölytiivis ja rakenteeltaan iskunkestävä (IP67).

Uusissa Ult Wear -kuulokkeissa on Sonyn mukaan poikkeuksellinen basso ja parannettu melunvaimennus, joten käyttäjä voi tuoda suosikkifestivaali- tai klubitunnelmat mukanaan kaikkialle. Painamalla Ult-painiketta vaikuttavan äänen aikaansaamiseksi. Ult1-painike tuottaa syvän, matalataajuisen bassoäänen ja Ult2-painike voimakkaan, iskevän bassoäänen. ​

Kuulokkeissa on Sonyn integroitu V1-prosessori, joka löytyy myös Sonyn palkituista 1000X-sarjan kuulokkeista. Ult Wear -kuulokkeissa on myös Ult Power Sound -sarjaa varten suunniteltu ajuriyksikkö, joka tuottaa vankkumattoman tehon, voimakkaan resonoivan basson ja kristallinkirkkaat äänet yksityiskohtineen.

Sony Ult Wear

Dual Noise Sensor -teknologian ja integroidun V1-prosessorin ansiosta Ult Wear -kuulokkeet vievät melunvaimennuksen seuraavalle tasolle. Kuulokkeilla voi todella sulkea ympäröivän maailman ulkopuolelle ja nauttia juhlista yksin.

​Kuulokkeiden pehmeät korvatyynyt ja suurempi tila korvien ympärillä tekee kuulokkeista mukavat käyttää tinkimättä voimakkaasta ja laadukkaasta äänestä. Kuulokkeissa on kokoontaittuva muotoilu, ja niiden mukana tulee kuulokekotelo.

  • Ult Tower 10 tulee myyntiin mustassa värissä huhtikuussa 2024, ja sen suositushinta tulee olemaan noin 1 100 euroa.
  • Ult Field 7 tulee myyntiin mustassa värissä huhtikuussa 2024, ja sen suositushinta tulee olemaan noin 550 euroa.
  • Ult Field 1 tulee myyntiin huhtikuussa 2024 väreissä musta, luonnonvalkonen, metsänvihreä ja oranssi. Kaiuttimen suositushinta tulee olemaan noin 150 euroa.
  • Ult Wear -kuulokkeet tulevat myyntiin huhtikuussa 2024 väreissä musta, metsänvihreä ja valkoinen. Kuulokkeiden suositushinta tulee olemaan noin 200 euroa.

Lähde: Sony

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Sony