MotorolaYleinen

Motorolan uudet Bosen kanssa kehitetyt nappikuulokkeet paljastuivat vuotokuvista

Motorola Moto Buds+ ja Moto Buds / Kuva: Evan Blass

Tunnettu vuotaja Evan Blass on jakanut X-palvelussa uusia kuvia Motorolan tulevista kuulokkeista. Kuulokkeista on kahdet, jotka ovat vuotajan mukaan Moto Buds+ sekä Moto Buds.

Uudessa vuodossa Moto Buds+ -kuulokkeet nähdään kahdessa väriversiossa, jotka ovat nähtävästi musta sekä kulta. Lisäksi Moto Buds -kuulokkeet nähdään neljässä väriversiossa, jotka ovat vaaleansininen, tummansininen, oranssi sekä vihreä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvien lisäksi kuulokkeista ei toistaiseksi tiedetä mitään muuta. Moto Buds+ -kuulokkeiden latauskotelon kannessa on Motorolan M-logon alla myös teksti ”Sound by Bose”, joten Motorolan ja Bosen yhteistyön tulos nähtäneen kuulokkeiden äänen optimoinnissa. Vastaavaa tekstiä ei ole Moto Buds -kuulokkeiden kotelossa, joka viittaisi Buds+:n asettuvan korkeampaan hintapisteeseen.

Molemmissa kuulokkeissa on samankaltainen latauskotelo, mutta kuulokkeiden muotoilussa on pientä eroa. Moto Buds tarjoaa kulmikkaamman ilmeen, kun Moto Buds+ -kuulokkeissa nähdään enemmän pyöristystä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Todennäköisesti lisätietoja kuulokkeiden tekniikoista saadaan lähiaikoina. Motorola on itse vahvistanut julkaisevansa 16. huhtikuuta uusia Edge-sarjan puhelimia, eli nähtävästi useasti vuotaneet Edge 50 Pro, Edge 50 Fusion sekä Edge 50 Ultra. Näiden rinnalla saatetaan nähdä myös nyt vuotaneet kuulokkeet.

Lähde: X

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola