AndroidCESSonyYleinen

Sony julkisti uudet Xperia XA2- ja Xperia XA2 Ultra -puhelimet – pääpaino selfieissä

Sony esitteli CES 2018 -messuilla uudet Xperia XA2- ja Xperia XA2 Ultra -puhelinmallinsa. Puhelinten pääpaino on hyvissä etukameroissa, ja Sony kutsuukin malleja selfieälypuhelimiksi. Xperia XA2:n ja Xperia XA2 Ultran lisäksi Sony esitteli uuden Xperia L2 -älypuhelimen.

Xperia XA2

Uusi Xperia XA2 on varustettu 5,2 tuuman Full HD -näytöllä, joka on saatu yltämään kyljestä kylkeen jättäen silti nykypäivänä suurehkot ylä- ja alareunat. Näyttö on Corningin valmistamaa Gorilla Glassia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xperia XA2:sta löytyy 23 megapikselin takakamera, joka pitää sisällään Sonyn suuren 1/2.3″ Exmor RS -kuvasensorin, joka tukee jopa ISO 12800 -arvoa tuottaakseen selkeää kuvaa hämärässäkin. Videokuvausta tuetaan jopa 4K-tarkkuudella sekä laitteesta löytyy myös hidastuskuvaus 120 fps:n nopeudella.

Laitteen etukamera on 8 megapikseliä, mikä ei ole tänä päivänä järin ihmeellistä. Sony kuitenkin kertoo kameran kuvaavan jopa 120-asteisesti, joten selfieihin saa helposti mukaan isommankin poppoon.

Xperia XA2:n sivut on valmistettu alumiinista. Laite jatkaa Xperia-sarjalle tuttua symmetristä designia. Metallisesta takakannesta löytyy sormenjälkilukija. Xperia XA2:n käyttöjärjestelmänä toimii Android 8.0 Oreo. Laitetta pyörittää Qualcommin Snapdragon 630 sekä 3300 mAh:n akku. Puhelin tukee myös pikalatausta erikseen myytävällä laturilla.

Xperia XA2 tulee saataville helmikuussa yksöis- ja kaksois-SIM-malleina. Värivaihtoehdot ovat hopea, musta, sininen ja vaaleanpunainen.

Xperia XA2 Ultra

Xperia XA2 Ultra on Sonyn uusista puhelimista eniten selfieihin keskittynyt. Ultra-malli pitää sisällään pitkälti samat ominaisuudet kuin Xperia XA2, poikkeuksena 6 tuuman Full HD -näyttö sekä 3580 mAh:n akku.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xperia XA2:sta tutun 8 megapikselin 120-asteisen etukameran lisäksi Ultra-mallista löytyy toinenkin etukamera, joka on kooltaan 16 megapikseliä ja optisesti vakautettu. Edestä löytyy myös salama, jonka avulla selfieitä voi ottaa pimeälläkin.

Xperia XA2 Ultra tulee saataville helmikuussa yksöis- ja kaksois-SIM-malleina. Värivaihtoehdot ovat hopea, musta, sininen ja kulta.

Xperia L2

Xperia L2 on kooltaan XA2-mallien väliltä. Laitteesta löytyy 5,5 tuuman HD-näyttö sekä 3300 mAh:n akku. Xperia L2:n käyttöjärjestelmänä toimii Android 7.1.1 Nougat. Takakamera on kooltaan 13 megapikseliä f/2.0 aukolla. Edestä löytyy XA2-mallista tuttu 120-asteinen 8 megapikselin etukamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xperia L2 tulee saataville tammikuun lopusta yksöis- ja kaksois-SIM-malleina. Värivaihtoehdot ovat musta, kulta ja vaaleanpunainen, joista kaikista löytyy heijastava pinta ja sormenjälkilukija takaa.

Lähde: Sony

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android