AndroidGoogleYleinen

Google yhdistää kaikki maksutapansa Google Payksi

Google kertoi eilen yhdistävänsä kaikki maksutapansa yhdeksi. Tulevaisuudessa mm. Android Pay, Google Wallet, Play-kaupassa sovellusten ostaminen ja Chromessa maksutietojen automaattinen täyttö käyttävät kaikki nimeä Google Pay.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Google Pay käyttää vähintään yhdessä palvelussa Google-tiliin tallennettuja maksutietoja nyt kaikkialla, missä Google Pay käy maksutapana. Esimerkiksi puhelimeen tallennetut maksutiedot toimivat myös Google-tiliin yhdistetyllä Chromella eri verkkokaupoissa.

Google Pay on nimenä erikoinen valinta, sillä markkinoilta löytyy jo Apple Pay, Samsung Pay sekä Google Payhin yhdistyvä Android Pay. Google Payn logo muistuttaa myös erittäin paljon Apple Payn logoa, jossa vain Googlen G-logon tilalla on Applen omenalogo sekä Pay-teksti on muotoiltu samalla tavalla. Google Pay on myös yhden kirjaimen päässä Google Playstä, mikä tuo varmasti omat ongelmansa.

Kaikki Google Payhin yhdistyvät palvelut eivät ole saatavissa Suomessa, mutta useiden maksutapojen yhdistymisen myötä Google Pay -nimeä tullaan varmasti näkemään täällä pohjoisessakin.

Lähde: Google

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android