AndroidSonyYleinen

Sony laittoi Android 12 -päivityksen jakoon Xperia 1 III- ja Xperia 5 III -puhelimille Suomessa

Sony Xperia 1 III

Sony aloitti tammikuun alussa ensimmäisillä markkinoilla Android 12 -päivityksen jakelun Xperia 1 III- ja Xperia 5 III -puhelimille. Nyt puhelimien käyttäjät ovat raportoineet päivityksen olevan saatavilla myös Suomessa, joten jakelu on laajentunut.

Kyseessä on versionumeroa 61.1.A.1.149 kantava päivitys Xperia 1 III- ja Xperia 5 III -puhelimille. Päivityksen koko on 1222 megatavua ja kyseessä on Android 12 -version sisältävä päivitys. Sony ei valitettavasti kerro päivityksen tarkkaa päivityslokia. Sony on kuitenkin säästänyt monet Android 12 -version elementit, sillä kokemus on melko lähellä puhdasta Androidia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Päivityksen pystyy lataamaan puhelimen asetuksista menemällä: Asetukset > Järjestelmä > Järjestelmäpäivitys > Tarkista päivitykset.

Android 12 on yksi suurimmista päivityksistä vuosiin, sillä se tuo mukanaan täysin uudistetun Material You -muotokielen ja uuden käyttöliittymän. Android 12:n keskiössä on persoonallisempi käyttökokemus, parempi yksityisyys sekä monet muut kattavat ominaisuudet. Tarkemmin Android 12 -version uudistuksiin voi käydä tutustumassa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android