SonyYleinen

Sony lupaa julkaista jotain jännittävää 15. helmikuuta – onko luvassa nämä erikoiset kuulokkeet?

Sony on tänään ilmoittanut uudesta jännittävästä tuotejulkaisusta, joka järjestetään jo ensi viikolla. Sony lupaa julkaista uuden tuotteen 15. helmikuuta 2022 järjestettävässä tilaisuudessa. Toistaiseksi tarkkaa tietoja tilaisuuden antimista ei ole, mutta Sonyn vihjailut saattavat viitata hiljattain vuotaneisiin kuulokkeisiin.

Tilaisuutta mainostetaan sanoilla ”Always on” ja ”Never off”, ja tapahtuman visuaalinen ilme antaa viittauksen pyöreästä tuotteesta. Muun muassa hiljattain vuotaneet Sony Linkbuds WF-L900 -kuulokkeet voisivat sopiva pyöreytensä ansiosta vihjailun kohteeksi. Kyseiset kuulokkeet ovat muotoilullisesti täysin erilaiset, mitä useat muut täyslangattomat kuulokkeet ovat.

Tilaisuus tullaan lähettämään 15. helmikuuta kello 19.00 Suomen aikaan suorana Sonyn YouTube-kanavan kautta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sony Linkbuds WF-L900 -kuulokkeista on vuotanut ensimmäisiä kuvia, jotka paljastavat mielenkiintoisen toteutuksen. Tarkat kuvat paljastavat kuulokkeet valkoisessa ja mustassa väriversiossa. Kuulokkeiden erikoisuus on kahdesta ympyrän muotoisesta osasta koostuva rakenne, eikä niissä ole perinteistä tulpallista rakennetta. Toistaiseksi on hieman epäselvää, miten kuulokkeiden pitäisi asettua korviin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sonyn kerrotaan tarjoavan kuulokkeissa aktiivisen taustamelun vaimennuksen, mutta oikeastaan muita teknisiä tietoja ei kuulokkeista ole vuotanut. Todennäköisesti Sony pyrkii kokeilemaan kuulokkeiden kanssa jotain täysin uutta. Sony Linkbuds WF-L900 -kuulokkeissa on neliömäinen latauskotelo, johon kuulokkeet asettuvat omiin koloihinsa.

Lähde: Sony

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Sony