SonyYleinen

Tällaisia nappikuulokkeita et ole aikaisemmin nähnyt! Sonylta tulossa erikoiset Linkbuds WF-L900 -kuulokkeet

 

Sony Linkbuds WF-L900

Sony on yksi mielenkiintoisimmista valmistajista, jos katsotaan yhtiön kuuloketarjontaa. Sony on valmistelemassa hyvin mielenkiintoisten uutuuskuulokkeiden julkaisua, joista on nyt vuotanut ensimmäisiä tuotekuvia. Kyseessä ovat Sony Linkbuds WF-L900 -nimeä kantavat kuulokkeet, jotka erottuvat muotoilullaan.

Kuulokkeista on julkaistu ensimmäisiä kuvia TechInsider-käyttäjän Twitter-tilillä, jotka paljastavat mielenkiintoisen toteutuksen. Tarkat kuvat paljastavat kuulokkeet valkoisessa ja mustassa väriversiossa. Kuulokkeiden erikoisuus on kahdesta ympyrän muotoisesta osasta koostuva rakenne, eikä niissä ole perinteistä tulpallista rakennetta. Toistaiseksi on hieman epäselvää, miten kuulokkeiden pitäisi asettua korviin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sonyn kerrotaan tarjoavan kuulokkeissa aktiivisen taustamelun vaimennuksen, mutta oikeastaan muita teknisiä tietoja ei kuulokkeista ole vuotanut. Todennäköisesti Sony pyrkii kokeilemaan kuulokkeiden kanssa jotain täysin uutta. Sony Linkbuds WF-L900 -kuulokkeissa on neliömäinen latauskotelo, johon kuulokkeet asettuvat omiin koloihinsa.

Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, milloin nyt vuotaneet kuulokkeet julkaistaan. Kattavat vuotokuvat voisivat antaa vihjauksen lähenevään julkaisuun. Sony järjestää jo ensi viikolla 9. helmikuuta uusien Signature Series -tuotteiden julkaisutilaisuuden, jossa myös nämä kuulokkeet saatetaan esitellä.

Lähde: Twitter (TechInsider)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Sony