SonyYleinen

Sony WF-1000XM4 -nappikuulokkeet saivat uuden päivityksen – mukana pitkään odotettu tuki kahdelle laitteelle samaan aikaan

Sony WF-1000XM4

Sony kertoi jo viime lokakuussa tuovansa yhtiön huipputason täyslangattomille Sony WF-1000XM4 -kuulokkeille päivityksen muodossa multipoint-tuen. Kyseisen ominaisuuden avulla kuulokkeet voidaan yhdistää samaan aikaan kahteen laitteiseen, jonka ansiosta kuulokkeiden käyttäminen helpottuu. Nyt kyseinen päivitys on saatavilla.

Viime vuonna päivityksen luvattiin olevan saatavilla ”tänä talvena”, joten Sony on pitänyt lupauksensa. Multipoint-tuki on nyt saatavilla uuden päivityksen muodossa Sony WF-1000XM4 -kuulokkeille. Kyseessä on versionumeroa 2.0.0 kantava päivitys, jonka voi ladata Sony Headphones -sovelluksen kautta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toiminnon avulla käyttäjä voi muodostaa Bluetooth-yhteyden kahteen laitteeseen samanaikaisesti. Jos esimerkiksi toistaa musiikkia tietokoneella ja älypuhelin vastaanottaa saapuvan puhelun, kuulokkeet osaavat automaattisesti vaihtaa äänen tietokoneesta älypuhelimen kautta saapuvaan puheluun.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sony WF-1000XM4 -kuulokkeet julkaistiin kesällä 2021, ja ne ovat edelleen yhdet tämän hetken laadukkaimmista täyslangattomista nappikuulokkeista. Sony pystyy tarjoamaan kuulokkeissa erinomaisen äänenlaadun, vahvan melunvaimennuksen sekä paljon muuta. Tarkemmin Sony WF-1000XM4 -kuulokkeisiin voi tutustua SuomiMobiilin arvostelusta tämän linkin takaa.

Kuulokkeiden hinta uutena oli 280 euroa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Sony