SonyYleinen

Sony WH-1000XM5 -kuulokkeet vuotivat ennen julkaisua – luvassa parempi akunkesto sekä kehittyneempi melunvaimennus

Sony WH-1000XM5

TechnikNews-sivusto on saanut käsiinsä virallisia kuvia sekä tietoja Sonyn tulevista huippuluokan WH-1000XM5-mallikoodia kantavista kuulokkeista. Mistään kovin suuresta päivityksestä ei nähtävästi ole kyse Sonyn suosittuihin sangallisiin kuulokkeisiin, mutta odotettavissa on tuttua Sony-laatua.

Vuotaneista kuvista nähdään, että Sony on tehnyt vain pieniä muutoksia muotoiluun verrattuna edeltäjäversioon. Kuulokkeet ovat muotoilultaan hieman puhtaammat ja niissä on suuremmat korvatyynyt sekä sangassa on paksumpi pehmuste. Sony WH-1000XM5 -kuulokkeet ovat kuvien mukaan tulossa kahdessa väriversiossa, jotka ovat valkoinen sekä musta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeissa on perinteikäs 3,5 millimetrin kuulokeliitin nähtävästi langallista yhdistämistä varten, mutta tuettuna on luonnollisestikin Bluetooth 5.2 -yhteys. Kuulokkeissa nähdään virtapainike sekä NC/AMB-painike.

Sonyn kerrotaan lupaavan kuulokkeille noin 40 tunnin mittaisen akunkeston aktiivisen melunvaimennuksen ollessa päällä, mikä on 10 tuntia enemmän kuin edeltäjäversioissa. Nähtävästi kuulokkeissa oleva akku on hieman suurempi, jonka takia myös latausaika on pidentynyt 3,5 tuntiin. Lataus tapahtuu USB-C-liittimen kautta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeiden mukana toimitetaan jälleen tyylikäs kotelo, jossa kuulokkeet pysyvät paremmassa kunnossa. Toistaiseksi Sony WH-1000XM5 -kuulokkeiden tarkasta julkaisuajasta tai hinnoittelusta ei ole tietoa. Sony esitteli kuulokkeiden edeltäjäversion vuoden 2020 elokuussa.

Lähde: TechnikNews (saksaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Sony