SamsungYleinen

Samsung Galaxy Watch 5 -älykelloista paljastui uutta tietoa – Classic-versiota ei ole enää luvassa

Samsung Galaxy Watch 4 Classic.

Samsung Galaxy Watch 5 -sarjan älykellot ovat tulossa tänä vuonna, jos on uskomista huhuja sekä raportteja, mutta julkaisuun on odotettavasti vielä useita kuukausia aikaa. Sammobile.com-sivuston lähteet ovat nyt osanneet kertoa Samsungin tulevista älykelloista enemmän tietoja.

Raportin mukaan Samsung tulee tänä vuonna luopumaan kokonaan Classic-versiosta, sillä sellaisen julkaisua ei odoteta. Viime vuonna nähtiin Galaxy Watch 4- ja Watch 4 Classic -älykellot, mutta huhut kertovat tänä vuonna tulevan Galaxy Watch 5- ja Watch 5 Pro -kellot.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi ei ole tietoa, minkä takia Samsung tulee muuttamaan mallistorakennettaan. Tämä voi tarkoittaa, että Samsung tulee luopumaan esimerkiksi Watch 4 Classic -kellossa olleesta pyörivästä kehyksestä tai muutos saattaa olla vain markkinointilähtöinen ratkaisu.

Samsungin kerrotaan julkaisevan Galaxy Watch 5 -perusversion ainakin kahdessa kokoversiossa, mutta Galaxy Watch 5 Pron odotetaan tulevan markkinoille vain yhdessä kokoversiossa. Huhuissa on aikaisemmin raportoitu ainakin yhden uuden Galaxy Watch 5 -älykellon saavan aikaisempaan kookkaamman 572 milliampeeritunnin akun.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kellojen kerrotaan huhun mukaan säilyttävän tutun pyöreän muotonsa, eli Samsung ei ole ottamassa Applelta oppia. Kellojen käyttöjärjestelmäksi kerrotaan Googlen kehittämä Wear OS 3, jonka päällä hyrrää One UI Watch -käyttöliittymä. Viime vuoden kelloista lähtien Samsung on käyttänyt Googlen ohjelmistoja, ja luopui omasta Tizen-käyttöjärjestelmästään.

Galaxy Watch 5 -älykellojen julkaisun voidaan odottaa tapahtuvan syksyllä, jolloin odotettavissa on myös uuden sukupolven taittuvanäyttöiset puhelimet, eli Galaxy Z Fold 4 sekä Galaxy Z Flip 4.

Lähde: Sammobile.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung