TCLYleinen

TCL:n puhelimia nyt aikaisempaa enemmän saatavilla Suomessa – valikoimassa myös yksi 5G-puhelin

TCL 30

Kiinalaisen TCL:n mobiililaitteet ovat viimeisen vuoden aikana tulleet rajallisesti myös Suomen markkinoille, sillä esimerkiksi suuret jälleenmyyjät, kuten Power ja Gigantti ovat ottaneet ne valikoimiinsa. Viime vuonna myyntiin tuotiin puhelimia ja tabletteja, mutta nyt erityisesti puhelinvalikoima on laajentunut uusilla malleilla.

Viime vuonna myynnissä nähtiin TCL 20 -sarjan älypuhelimia, mutta nyt esimerkiksi Power on tuonut saataville myös uudempia TCL 30 -sarjan laitteita. Lisäksi valikoima on laajentunut yhdellä edullisella 5G-puhelimella sekä muutamalla lähtötason laitteella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

TCL 30 SE

Uutuuspuhelimista myynnissä on nyt TCL 30 SE sekä TCL 30, mitkä julkaistiin helmikuussa. TCL 30 maksaa 199 euroa ja siitä on tarjolla kaksi väriversiota, jotka ovat musta Techno Black sekä sininen Muse Blue. Puhelin on varusteltuna 4 gigatavulla RAM-muistia sekä 64 gigatavun sisäisellä tallennustilalla. TCL 30 SE maksaa 179 euroa ja se on saatavilla väreissä harmaa Space Grey sekä sininen Atlantic Blue. RAM-muistia on 4 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa 64 gigatavua.

TCL 30 -puhelimessa on 6,7 tuuman AMOLED-näyttö, jossa on Full HD+ -tarkkuus. Tehoista on vastaamassa MediaTek Helio G37 -järjestelmäpiiri ja käyttöjärjestelmänä toimii Android 12. Akku on kooltaan 5010 milliampeerituntia ja puhelimen kyljessä on sormenjälkilukija. Kameroita on takaosassa kolme, jotka ovat 50 megapikselin pääkamera, 2 megapikselin syvyyskamera sekä 2 megapikselin makrokamera.

TCL 30 SE on selvästi karsitumpi laite, sillä 6,52 tuuman näyttö perustuu LCD-tekniikkaan ja siinä on HD+ -tarkkuus. Kamerat ovat pysynyt ennallaan ja akku on kooltaan 5000 milliampeerituntia. Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Helio G25 ja käyttöjärjestelmänä on Android 12.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

TCL 20 R 5G

TCL:n ensimmäinen 5G-laite Suomessa on viime syksynä julkaistu TCL 20 R 5G, mikä on saatavilla 249 euron hintaan. Puhelimesta on kaksi väriversiota, jotka ovat harmaa Granite Grey sekä sininen Lazurite Blue. Puhelimessa on tarjolla 4 + 64 gigatavun muistiversio. Kaikista edullisin myyntiin tuotu puhelin on vasta hiljattain julkaistu TCL 306, joka maksaa ainoastaan 129 euroa. Puhelimesta on kaksi väriä, jotka ovat harmaa Space Grey sekä sininen Atlantic Blue. Tarjolla on vain 3 + 32 gigatavun muistiversio.

TCL 20 R 5G tarjoaa 6,52 tuuman LCD-näyttöpaneelin, jossa on HD+ -tarkkuus sekä 90 hertsin virkistystaajuus. Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Dimensity 700 -järjestelmäpiiri ja akunkesto on 4500 milliampeeritunnin akun varassa. Käyttöjärjestelmänä on vanha Android 11. Kameroita takaosassa kolme, jotka ovat 13 megapikselin pääkamera, 2 megapikselin syvyyskamera sekä 2 megapikselin makrokamera.

TCL 306

TCL 306 on tarjoilee 6,52 tuuman LCD-näytön, jossa on 90 hertsin virkistystaajuus. Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Helio G25 -järjestelmäpiiri ja akku on kooltaan 5000 milliampeerituntia. Puhelimessa on 13 megapikselin pääkamera, jonka rinnalla on 2 megapikselin syvyys- ja makrokamera. Käyttöjärjestelmänä on tuorein Android 12.

Lähde: Power

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:TCL