SonyYleinen

Sony Xperia 1 -huippupuhelimen ennakkomyynti alkoi Suomessa 949 euron hintaan – Toimitukset alkavat 3.6.2019

Sony Xperia 1 MWC-messuilla.

Sony on tuomassa Suomessa vihdoin myyntiin uuden Xperia 1 -älypuhelimen, joka julkaistiin alun perin jo MWC 2019 -messuilla helmikuun lopulla. Kyseessä on Sonyn tuorein kolmoiskameralla varusteltu huippupuhelin, jossa on muun muassa Snapdragon 855 -järjestelmäpiiri.

Useat jälleenmyyjät ovat aloittaneet ottamaan ennakkotilauksia vastaan Xperia 1 -puhelimesta Suomessa. Puhelimen hinta asettuu 949 euroon ja ennakkotilaajat saavat ostaa halutessaan kaupan päälle 50 euron lisäpanostuksella Sony WH-1000XM3 -vastamelukuulokkeet, joiden todellinen arvo on 379 euroa. Puhelimen ja kuulokkeet yhdessä ostettaessa maksaa paketti 999 euroa ja erikseen ostettuna 1328 euroa. Xperia 1 -puhelimen ennakkotilaajat saavat siis 329 euron alennuksen kuulokkeista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Suomessa Sony tuo puhelimen myyntiin kolmessa värissä, jotka ovat musta, harmaa sekä valkoinen. Puhelimen toimitukset alkavat 3. kesäkuuta 2019.

Xperia 1 -puhelimessa on muun muassa 6,5 tuuman 4K-näyttö, jossa on 21:9-kuvasuhde. Tehoista vastaa Snapdragon 855 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on 6 gigatavua RAM-muistia. Kameroita on takaosassa kolme, joista pääkameran tarkkuus on 12 megapikseliä. Toinen 12 megapikselin kamera tarjoaa teleobjektiivin ja kolmannessa 12 megapikselin kamerassa on laajakulmaobjektiivi. Etukameran tarkkuus on 8 megapikseliä. Lisätietoja Sonyn uudesta Xperia 1 -puhelimesta voi lukea tämän linkin takaa.

Lähde: Elisa, Gigantti, DNA, Verkkokauppa.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Sony