AndroidSamsungYleinen

Samsung aloitti Android 11 -päivityksen jakelun Galaxy Note10 Lite -puhelimelle Suomessa

Samsung jatkaa jälleen vahvaa Android 11 -päivityksen jakelua Suomessa, sillä tänään Galaxy Note10 Lite -puhelin on saanut uuden päivityksen. Android 11 -version ohella mukana tulee Samsungin tuorein One UI 3 -käyttöliittymäversio.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Saataville tullut Android 11 -päivitys on versionumeroltaan N770FXXU7DUA8 ja kokoa päivityksellä on huimat 2001,71 megatavua. Samsung kertoo päivityksen mukana tulevan myös Googlen 1. tammikuuta 2021 julkaisemat tietoturvakorjaukset. Päivityksen saatavuuden Galaxy Note10 Lite -puhelimelle voi käydä tarkistamassa menemällä: Asetukset > Ohjelmistopäivitys > Lataa ja asenna.

One UI 3 -käyttöliittymä on Samsungin mukaan suunniteltu auttamaan keskittymään tärkeisiin asioihin. Visuaalisesti käyttöliittymään on tuotu uusia elementtejä aloitusnäyttöön sekä pikavalikkoon. Lisäksi Samsung kertoo parantaneensa käyttöliittymän suorituskykyä, jonka ansiosta sovellukset toimivat nopeammin ja ne kuluttavat vähemmän virtaa. Android 11 puolestaan tarjoaa paljon uudistuksia ja parannuksia yksityisyysasetuksiin. Android 11 -version uudistuksiin voi käydä tutustumassa aikaisemmasta artikkelistamme.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

2 Kommenttia

  1. Samsungilla on vähän kiire jo jaella One UI 3.0 -käyttöliittymäversiota, koska siellä on jo pitkällä seuraanvan, One UI 3.2-version testailu ja valmistuminenkin, mutta ehkä se saadaan sitten pienempänä päivityksenä tuohon Android 11 & One UI 3.0 -settiin.

  2. Samsungin edullisempaan, Samsung Galaxy A51 5G -älypuhelimeenkin saattaa Android 11 & One UI 3.0 -päivitys tulla jo aiemmin, kuin viime syksynä aikatauluissa kerrottu maaliskuu.
    Ties vaikka tulisi jo helmikuun loppupuoliskolla jakeluun.

    Sillä Samsung on julkaissut tuosta Beta-testiversioita jo joulukuun 2020 lopulta lähtien (ainut Galaxy A -sarjan älypuhelin, josta Beta-testipäivitysversioita on julkaistu).

    Samsung Galaxy A51 4G / 5G -mallithan kuuluvat niihin, joihin Samsung on luvannut 3 Android -versiopäivitystä, eli noitten originaaliin Android 10 -versioon päivitykset aina Android 13 asti.
    Tietoturvapäivityksiä nohin Galaxy A -sarjan malleihin Samsung julkaisee noin neljännes-vuosittain.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android