SpotifyYleinen

Spotify tuo merkittäviä uudistuksia palvelunsa työpöytäkäyttäjille tällä viikolla

Tältä näyttää Spotifyn työpöytäsovellus jatkossa.

Spotify on kertonut uudistuksista, joita on tulossa palvelun työpöytäsovellukseen. Spotifyn mukaan sisältösivu tulee pysymään ennallaan, mutta käyttäjien omat soittolistat on nyt kiinnitetty sovelluksen vasemmalla puolella olevaan sivupalkkiin nopeampaa käyttöä ajatellen.

Käyttäjät voivat ottaa käyttöön myös sivupalkin ”Oma kirjasto” -näkymän kompaktin tilan, jolloin sen viemää tilaa voidaan laajentaa tai pienentää. Sitä ei ole kuitenkaan mahdollista poistaa. Soittolistat voidaan jatkossa kiinnittää, jolloin ne näkyvät aina sivupalkin yläreunassa. Lisäksi Oma kirjasto tukee jatkossa hakusuodattimia, jonka lisäksi soittolistoja voidaan lajitella eri tavoin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Myös toistonäkymä on saanut uudistuksia, ja huomattavin niistä näkyy sovelluksen oikealla puolella olevassa sivupalkissa. Spotifyn ajatuksena on tarjota käyttäjille enemmän tietoa samaan aikaan parhaillaan toistettavan albumin kannen lisäksi.

Spotifyn mukaan kyseessä on yksi suurimmista uudistuksista, joita on palvelun työpöytäsovellukseen koskaan tehty. Uudistuksien pitäisi olla kaikkien työpöytäkäyttäjien saatavilla maailmanlaajuisesti tällä viikolla.

Lähde: Spotify

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Spotify