SpotifyYleinen

Spotifyn hintaan selvä korotus Suomessa – Näin paljon joudut jatkossa pulittamaan

Spotify logo

Spotify on tänään ilmoittanut palvelunsa hintamuutoksista globaalisti ja ne koskevat välittömästi myös Suomea. Palvelun jokaisen tilausvaihtoehdon hinta nousee selvästi. Jatkossa esimerkiksi edullisin normaali premium-tilaus maksaa 11,99 euroa.

”Alustamme jatkaa kasvamista, ja päivitämme samalla Premium-hintojamme. Näin voimme jatkaa innovointia muuttuvissa markkinaolosuhteissa. Nämä päivitykset auttavat meitä tuottamaan jatkossakin arvoa faneille”, kertoo Spotify.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisemmin Spotify Premium maksoi edullisimmillaan 10,99 euroa kuukaudessa, mutta jatkossa hinta nousee eurolla 11,99 euroon. Jos on kuitenkin opiskelija, niin hinta on 6,99 euroa aikaisemman 6,49 euron sijasta.

Uudet hinnat (suluissa vanha)

  • Yksilö-premium – 11,99 euroa (10,99€)
  • Duo-premium – 16,49 euroa (14,99€)
  • Perhe-premium – 19,99 euroa (18,99€)
  • Opiskelija – 6,99 euroa (6,49€)

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nykyisille Spotify Premium ‑tilaajille ilmoitetaan Spotifyn mukaan asiasta sähköpostitse, ja heille annetaan kuukauden varoaika ennen uuden hinnan voimaantuloa. Jos tilausta ei peruta varoaikana, se jatkuu uudella hinnalla.

Spotifyn hintojen nouseminen ei ollut täysin odottamatonta, sillä monet muutkin suoratoistopalvelut ovat ilmoittaneet korotuksista viime kuukausina. Lisäksi Spotify on itse myös vihjannut hintojen nostamisesta jo keväällä.

Lisätietoja hintamuutoksista löytyy Spotifyn tukisivulta tämän linkin takaa.

Lähde: Spotify

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Spotify