HMD globalNokiaYleinen

Suomalainen HMD Global julkaisi uuden supertähtensä – tällainen on Nokia 105 Plus

Nokia 105 Plus

Suomalainen HMD Global on julkaissut tänään Intian markkinoille omien sanojensa mukaan uuden ”supertähden”. Kyseessä on uusi Nokia 105 Plus -peruspuhelin, joka tulee tarjolle aikaisemmin julkaistun Nokia 105 -puhelimen rinnalle. Uutuuspuhelimessa on muutama ominaisuus enemmän kuin perusversiossa.

Merkittävin eroavaisuus puhelimessa löytyy akunkestosta, sillä nyt se on jopa 1000 milliampeerituntia. HMD Global lupaa Nokia 105 Plussan tarjoavan 18 päivän valmiusajan ja akku kestää jopa 12 tuntia jatkuvaa puhelua. Akun pitäisi latautua tyhjästä täyteen vain 1,5 tunnissa. Toinen uudistus on tuki 32 gigatavun muistikortille. Puhelimeen mahtuu jopa 2000 yhteystietoa sekä 500 tekstiviesti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia 105 Plussassa on myös automaattinen puheluiden äänitin sekä tuki MP3-musiikkisoittimelle. Nokia 105 tukee lisäksi langatonta FM-radiota. HMD Global on esitellyt puhelimen perinteisessä harmaassa Charcoal-värissä, mutta myös uudessa tyylikkäässä tummanpunaisessa värissä.

Teknisesti Nokia 105 Plus on nähtävästi muuten samanlainen kuin Nokia 105 -perusmalli. Puhelimessa on siis 1,77 tuuman kokoinen näyttö, 4 megatavua RAM-muistia sekä 4 megatavua sisäistä tallennustilaa. Käyttöjärjestelmänä on Series 30+ ja mobiiliverkkoyhteydet rajoittuvat 2G-tukeen. Puhelimessa on myös taskulamppu, mutta kameraa ei ole.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia 105 Plus on valmistettu Intiassa ja se on suunnattu erityisesti Intian markkinoille. Puhelimen hinnaksi ilmoitettiin 1399 rupiaa, joka vastaa noin 17 euroa. Intiassa Nokia 105 -perusmallin hinnaksi ilmoitettiin 1299 rupiaa, joka on vastaavasti 16 euroa.


Lähde: Twitter (Nokia Mobile)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD global