OnePlusYleinen

Mysteerisen OnePlus-puhelimen kuvat ja tiedot paljastuivat sertifioinnista – OnePlus 10 Pron muotoilu ja Oppo K10:n tekniset ominaisuudet

OnePlus julkaisi Kiinassa hiljattain uuden OnePlus Ace -älypuhelimen, mutta nähtävästi Kiinan markkinoille on tulossa jälleen uusi puhelin. Kiinalainen televiranomainen Tenaa on nimittäin sertifioinut varsin mysteerisen OnePlus-puhelimen ja julkaissut samalla kuvat sekä tiedot laitteesta.

Tulevan puhelimen mallinumero on PGZ110, mutta toistaiseksi varsinaisesta markkinointinimestä ei ole mitään tietoa. Tenaan julkaisemien kuvien perusteella puhelin on saanut ulkoisesti hieman vaikutteita OnePlus 10 Prosta, mutta todennäköisesti kyseessä ei ole kuitenkaan odotettu OnePlus 10 -perusmalli. Todennäköisesti puhelin tullaan julkaisemaan OnePlus Ace -sarjaan ja joiden tietojen mukaan kyseessä saattaisi olla OnePlus Ace Youth Edition (yksinkertaisemmin Lite), mutta varmuutta siitä ei ole.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen takaosassa on suuri kamera-alue, jossa on kolme ympyrää ja yhden sisällä on LED-salama. Takaosassa on OnePlus-logo ja etuosassa on tasainen näyttöpaneeli. Puhelimen oikeassa kyljessä nähdään virtapainike, johon on integroituna sormenjälkilukija. Vasemmassa kyljessä on äänenvoimakkuuspainikkeet. Kuvien perusteella puhelin olisi valmistettu muovista.

Tenaan listaus paljastaa puhelimen mittojen olevan 164,3 x 75,8 x 8,7 millimetriä ja painoa olevan 205 grammaa. Puhelimessa on 6,59 tuuman kokoinen LCD-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus (2412 x 1080). Tehoista on vastaamassa kahdeksanytiminen järjestelmäpiiri, jossa tehokkain ydin toimii 2,85 GHz:n taajuudella. Todennäköisesti kyseessä on Dimensity 8100. RAM-muistia on kerrottu olevan 8 tai 12 gigatavua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sisäistä tallennustilaa mysteeripuhelimessa on Tenaan mukaan 128 tai 256 gigatavua. Kameroita on takaosassa kolme, jotka ovat 64 megapikselin pääkamera, 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin kolmas kamera. Etuosassa on 16 megapikselin kamera. Listaus paljastaa akun olevan kooltaan 4890 milliampeerituntia ja käyttöjärjestelmä on Android 12. Puhelimesta kerrotaan olevan kaksi väriversiota, jotka ovat harmaa ja sininen.

Teknisien tietojen valossa nyt vuotanut OnePlus-puhelin on täysin sama laite kuin Oppon jo aikaisemmin julkaisema Oppo K10 -puhelin. Todennäköisesti kyse on vain uudelleen nimeämisestä sekä pienistä ulkoisisti muutoksista. Puhelinta odotetaan julkaistavaksi Kiinassa toukokuun aikana.

Lähde: Tenaa

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus