TeknologiaYleinen

Suomalainen iTapsa laajentaa toimintaansa Viroon

itapsa1Tammikuussa älypuhelinten huoltopalveluja tuottava yritys iTapsa laajentaa toimintaansa myös Tallinnaan. Uusi myymälä avaa ovensa Tallinnassa ensimmäisille asiakkaille 4.1.2016. Myymälän virallisia avajaisia vietetään 21.1.2016. iTapsan uusi myymälä sijaitsee keskeisellä paikalla Tallinnan keskustassa ja liikkeen kerrotaan olevan kooltaan 44 neliötä. Yritys kertoo lehdistötiedotteessaan, että uusi myymälä tulee työllistämään kolme henkilöä.

”Huonot talousnäkymät eivät ole vaikuttaneet älypuhelinten pikahuoltoon erikoistuneen iTapsan toimintaan. Vuonna 2014 yrityksen liikevaihto oli noin 1, 012 miljoonaa ja tänä vuonna liikevaihdon arvioidaan kasvavan reiluun 2,5 miljoonaan. Kasvunsa ansiosta iTapsa laajentaa toimintaansa vuoden 2016 aikana niin Suomessa kuin ulkomailla.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

iTapsan toimitusjohtaja Tapio Marjasen mukaan iTapsan tavoitteena Virossa on tuoda älypuhelinten pikahuoltopalvelut virolaisten kuluttajien ja yrityksien saataville. Tarkoituksena on tarjota samoja laadukkaita palveluita kuin Suomessa, mutta hieman edullisimmilla hinnoilla.

iTapsa on vuonna 2012 perustettu suomalainen ketju, joka on erikoistunut älypuhelinten pikahuoltoon. Liikkeitä Suomessa on yhteensä seitsemän ja ne sijaitsevat Helsingissä, Espoossa, Turussa, Tampereella ja Joensuussa. Yrityksessä työskentelee tällä hetkellä 17 henkilöä, mutta tasaisen kasvun ansiosta iTapsa laajentaa toimintaansa vuoden 2016 aikana.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Teknologia