SuuntoYleinen

Suomalainen Suunto julkaisi uuden Wear OS -älykellon – hinta 479 euroa ja myynti alkaa 31. tammikuuta

Suomalainen Suunto on julkaissut tänään uuden älykellon, joka on yhtiön ensimmäinen Googlen kehittämään Wear OS -käyttöjärjestelmään pohjautuva tuote. Uutuuskellossa on lisäksi AMOLED-näyttöpaneeli, 50 metrin vesitiiveys sekä kahden päivän akunkesto. Suunto on kertonut tuovansa kellon myyntiin Suomessa 31. tammikuuta 2020.

Uusi Suunto 7 -älykello yhdistää Suunnon urheiluasiantuntemuksen Wear OS -käyttöjärjestelmän älytoimintoihin. Qualcomm Snapdragon Wear 3100 -alustaa käyttävä Suunto 7 -kello pystyy Wear OS -käyttöjärjestelmän ansiosta tarjoamaan yhden virtaviivaisen käyttöliittymän sekä urheilun, että päivittäisen elämän tueksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Suunto 7 -kellossa on muun muassa yli 70 urheilutilaa, harjoittelun seuranta sekä musiikin hallinta. Lisäksi yksityiskohtaisia harjoitteluanalyysejä voidaan tarkastella Suunnon omasta sovelluksesta. Suunto 7 tarjoaa myös 15 eri lajin lämpökartat myös offline-tilassa. Wear OS -käyttöjärjestelmä mahdollistaa taasen monipuolisien Googlen palveluiden käyttämisen, joita ovat muun muassa Google Fit, Google Assistant sekä Google Pay. Rakenteeltaan uutuuskello on valmistettu ruostumattomasta teräksestä sekä lasina hyödynnetään Gorilla Glass -lasia. Suunto kertoo testanneensa kellon kestävyyden Suomessa iskun-, veden- ja liankestäväksi.

“Riippumatta siitä, onko liikunta käyttäjille elämäntapa vai lounastauon happihyppely, nykyajan elämä edellyttää teknologiakumppania, joka ei tingi toiminnoista sen enempää urheilu- kuin arkikäytössäkään. Suunto on ottanut haasteen vastaan ja suunnitellut älykellon, jossa on myös monipuoliset urheilukello-ominaisuudet – ja toisaalta urheilukellon, joka toimii mahdollisimman hyvin sekä urheilukäytössä että kiireisessä elämässä”, kertoo Suunnon toimitusjohtaja Heikki Norta.

Myyntiin uusi Suunto 7 tulee valikoituihin liikkeisiin 31. tammikuuta 2020 ja hintaa sillä on 479 euroa. Kellossa käytetyn Wear OS -käyttöjärjestelmän ansiosta Suunto 7 on yhteensopiva Android- ja iOS -laitteiden kanssa.

Tietoja Suunto 7 -kellosta:

  • Näyttö: AMOLED, 454 x 454 pikseliä
  • Akunkesto: 2 päivää
  • Järjestelmäpiiri: Qualcomm Snapdragon Wear 3100
  • Käyttöjärjestelmä: Wear OS by Google
  • Vesitiiviys: 50 m (ISO 6425)
  • Materiaalit: Ruostumatonteräs(kehä), Gorilla Glass, (lasi), polyamidi (kuori), silikoni (ranneke)
  • Mitat: 50 x 15,30 x 24 mm
  • Paino: 70 g

Lähde: Suunnon lehdistötiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Suunto