AndroidNokiaSonyYleinen

Android 10 -päivitys nyt ladattavissa Nokia 6.1 Plus- ja Xperia XZ3 -puhelimille sekä Xperia XZ2 -mallistolle

HMD Global ja Sony ovat aloittaneet jakamaan tänään Googlen tuoreinta Android 10 -ohjelmistoversiota päivityksenä muutamille vanhemmille puhelimilleen. Android 10 on viime vuoden syksyllä julkaistu suurempi päivitys, joka tuo mukanaan uusia ominaisuuksia. SuomiMobiilin Android 10 -päivitysseurantaan voi tutustua tämän linkin takaa.

Sony on aloittanut päivityksen jakelun yhtiön Xperia XZ3 -huippupuhelimelle sekä Xperia XZ2 -mallistolle, johon kuuluvat Xperia XZ2-, Xperia XZ2 Premium- ja Xperia XZ2 Compact -puhelimet. Kaikilla mainituilla Sonyn puhelimilla Android 10 -päivitys on nyt ladattavissa globaalisti, ja esimerkiksi myös Suomesta ostettuihin puhelimiin päivitys on ladattavissa. Päivityksen koko on noin 730 megatavua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Suomalainen HMD Global on tänään aloittanut jakamaan päivitystä Nokia 6.1 Plus -puhelimelle, jota ei koskaan nähty myynnissä Suomessa saakka.

Android 10 -päivitys tuo mukanaan uusia ominaisuuksia, joita ovat muun muassa päivitetty älykäsvastaus ja pitkälti kokonaan uusittu eleohjattavuus. Myös koko käyttöjärjestelmän kattava tumma teema on toivottu ominaisuus. Yksityisyyden osalta yksi suurimmista uudistuksista on muun muassa sijainnin helpompi hallinnointi ja käyttäjä voi valita tarkemmin, miten sovellukset saavat sijaintitietoja hyödyntää.

Android 10:ssä on myös uusi Google Play -järjestelmäpäivitysominaisuus, jonka avulla tärkeät tietoturva- ja tietosuojakorjaukset voidaan asentaa puhelimeen Google Playn kautta. Android 10 -päivitykseen voi käydä tutustumassa tarkemmin kattavammasta artikkelistamme.

Lähde: GSMArena.com, Twitter (Nokia Mobile)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android