HuaweiYleinen

Suomalainen verkkokauppa paljastaa: Tämän verran julkistamaton Huawei P9 Lite maksaa Suomessa

Huawei julkaisi hiljattain uudet P9 ja P9 Plus -puhelimet, jotka tulevat Suomessa myyntiin 29. huhtikuuta. Huaweilta odotettiin myös P9 Lite -mallia, mutta tätä yhtiö ei ainakaan toistaiseksi ole virallistanut. Venäjällä P9 Liten kerrottiin tulevan myyntiin tämän vuoden kesäkuussa, mutta maailmanlaajuista myyntiintuloa ei ole vielä vahvistettu.

Suomessa toimitansa aloittanut verkkokauppa Dustinhome.fi on nyt listannut kauppaansa Huawei P9 Lite -puhelimen. Hinnaksi verkkokaupassa ilmoitetaan 334,18 euroa. Kaupassa on näkyvissä kolme väriversiota, jotka ovat musta, valkoinen sekä kultainen. Mielenkiintoista on, että Dustinhome on listannut mustan version hieman halvemmaksi, sillä sen hinnaksi kerrotaan 321,18 euroa. Dustinhome.fin ilmoittamat hinnat antavat suuntaa, siitä mitä puhelin tulee Suomessa maksamaan, mutta eri jälleenmyyjillä hinnat saattavat vaihdella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Dustinhome.fin listaus ei paljasta laitteen teknisiä tietoja, mutta nämä ovat jo ennestään hyvin selvillä useiden vuotojen kautta. Puhelimeen odotetaan 5.2-tuuman Full HD -näyttöä, kahdenksanytimistä Kirin 650 -järjestelmäpiiriä sekä Android 6.0 -käyttöjärjestelmää, jonka päällä on Huawei EMUI -käyttöliittymä. Ennestään vuotaneet tiedot paljastavat myös, että P9 Litestä löytyy 16 gigatavua sisäistä tallennustilaa sekä 3 gigatavua RAM-muistia. Puhelimeen odotetaan myös sormenjälkilukijaa ja 13 ja 8 megapikselin suuruisia kameroita.

Lähde: Dustinhome.fi

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei