AndroidGoogle

[PÄIVITETTY: Lisätty linkki] SuomiMobiili Live: Lauantai 12.11. klo 21.00 – Google Pixel XL

pixel_pakettiGoogle julkaisi uudet ja ensimmäiset Google Pixel -sarjan puhelimet noin kuukausi sitten. Valitettavasti laitteiden saatavuus on todella rajattua, ja laitteiden myynti alkoikin vain USA:ssa, Britanniassa sekä Saksassa, Suomen jäädessä jälleen kerran odottamaan vuoroaan monien muiden maiden seuraksi. Harmilliseksi tilanteen tekee se, että mitään tietoa laitteiden saapumisesta myyntiin, esimerkiksi Suomessa, ei ole. Jotkut jälleenmyyjät laittoivat Pixel -puhelimet kuitenkin jo ennakkotilattavaksi ja lupailivat toimitusajaksi vuoden 2017 alkua. Laitteet on kuitenkin jo poistettu kauppojen sivuilta ja asiakaspalvelusta kysyttäessä vastaus oli että ovat tulossa jossain vaiheessa vuonna 2017.

SuomiMobiili rientää kuitenkin nyt apuun, ja olemmekin saaneet käsiimme Googlen uuden Pixel XL -puhelimen. Laitteemme on Quite Black -värivaihtoehdolla ja 32gigatavun tallennustilalla varustettu kappale. Googlen uusia puhelimia ei juuri Suomessa ole vielä näkynyt (tosin muutama noheva jantteri on sellaisen jo ulkomailta hankkinut) joten päätimmekin tarjota lukijoille hiukan esimakua siihen mitä tämä Googlen uutukainen tarjoaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Järjestämmä huomenna, lauantaina 12.11 klo 21.00 alkaen YouTube -kanavallamme Live -lähetyksen, jossa tulemme perehtymään tarkemmin itse Pixel XL -puhelimeen ja suoritetaan samalla myös livenä suomen ensimmäinen virallinen epäpaketointi tälle puhelimelle. Tässä samalla tarjoamme lukijoillemme mahdollisuuden esittää kysymyksiä laitteesta ja mobiilitekniikkaan liittyvistä mieltä askarruttavista asioista.

Voitte jättää myös kysymyksiä, joihin haluaisitte vastauksen lähetyksen aikana, etukäteen esimerkiksi tämän artikkelin kommentteihin. Kysymyksiä voi esittää myös Facebook -sivuillamme tai Twitterissä. Pyrimme vastaamaan kaikkiin ennakkoon jätettyihin kysymyksiin ja myös itse lähetyksen aikana esiin tuleviin kysymyksiin.

Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee osallistumaan ensimmäiseen Live -lähetykseemme ja saamme mukavan keskusteluhetken aikaiseksi. Eli ei muuta kuin hyvää syötävää ja juotavaa kouraan ja nähdään lauantaina Youtubessa! Linkki lähetykseen tullaan julkaisemaan lähempänä lähetysajankohtaa Twitterissä sekä Facebookissa.

Livelähetyksen linkki Youtubeen: http://www.youtube.com/channel/UC761RDRHa9V-VbI3Rsg5oww/live

Juha Uotila
33-vuotias mobiliilaitteista ja teknologiasta kiinnostunut helsinkiläinen. Juha on jo pidemmän aikaa kirjoitellut kokemuksiaan laitteista aluksi omiin blogeihinsa, ja tämän jälkeen englantilaiselle MobileTechTalk -sivustolle. Muutaman vuoden jälkeen oli kuitenkin aika palata omille juurille, ja jatkossa Juhan kirjoitukset löytyvät täältä SuomiMobiilista. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android