AndroidSamsungYleinen

Samsung Gear S3 -älykellon maailmanlaajuinen myynti alkamassa – Suomeen ensi kuussa

gears3Samsung julkaisi elokuussa Gear S3 -älykellon kahtena eri versiona, jotka ovat Frontier ja Classic. Frontier on kelloista urheilullisempi ja Classic -versio on taasen pelkistetty ja hienostunut. Tänään Samsung on ilmoittanut tiedotteessaan aloittaneensa älykellojen myymisen Etelä-Koreassa ja pian tämän jälkeen uutuudet saapuvat maailmanlaajuisesti myyntiin 18. marraskuuta. Ensimmäiset markkina-alueet, jossa Gear S3 lanseerataan ovat Australia, Dubai, Ranska, Saksa, Singapore, Britannia ja Yhdysvallat.

Suomessa älykelloja saadaan vielä tovi odotella, sillä TaskuMuron tietojen mukaan Gear Frontier ja Classic tulevat myyntiin 2. joulukuuta. Suomessa kellot tulevat maksamaan mallista riippumatta 399 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Gear S3 on maailman ensimmäinen älykello, josta löytyy Corning Gorilla Glass SR+ -lasi. Kellon näyttö on kooltaan 1.3 tuumaa ja se perustuu Super AMOLED-teknologiaan. Näytöstä löytyy tuki myös Always On Display -ominaisuudella, joka takaa kellon näkymisen myös lepotilassa. Näyttöä ympäröi myös Gear S2 -kellosta tuttu pöyrivä kellokehä, jolla voidaan ohjata laitetta kosketusnäytön ohella.

Kellon sisällä hyrrää kaksiytiminen 1,0 GHz:n kellotaajuudella toimiva järjestelmäpiiri, Tizen Wearables 2.3.2 -käyttöjärjestelmä ja 4 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Gear S3:sta löytyy myös 3G ja LTE -yhteydet, NFC sekä 380 mAh akku. Samsung lupailee uutuuskellolleen 4-5 päivän akunkestoa. Kello on yhteensopiva kaikkien älypuhelimien kanssa, joista löytyy Android 4.4.4 tai uudempi käyttöjärjestelmä ja 1.5 gigatavua RAM-muistia.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android