AndroidHuaweiYleinen

GFXBench paljasti mystisen Huawei LON-L29 -puhelimen ominaisuudet, paljastuiko Huawei P10?

pic_brands_phoneHuawei julkaisi viime viikolla uuden Mate 9 -puhelimen, mutta katseet huhuissa siirtyvät jo P-malliston tulevaan lippulaivapuhelimeen. Tämän vuoden keväällä Huawei julkaisi P9 -malliston, johon lukeutuvat Huawei P9, Huawei P9 Plus sekä Huawei P9 lite, joista on tullut Huaweille varsinaisia hittipuhelimia. Tällä viikolla Huawei kertoi myyneensä 9 miljoonaa Huawei P9 -puhelinta kahdeksassa kuukaudessa. Luonnollisesti Huawei työstää siis jo seuraavaa lippulaivapuhelinta P-mallistoon.

Nyt GFXBenchin tilastoihin on ilmestynyt vielä tuntematon Huawei LON-L29 -versionumeron omistava älypuhelin. Sivusto paljastaa myös joitakin puhelimen keskeisiä ominaisuuksia, joita ovat muun muassa 5.5 tuuman näyttö, josta löytyy 1440 x 2560 resoluutio. Tehoista tässä mysteeripuhelimessa huolehtii Huawei Mate 9:stä tuttu kahdeksanytiminen Kirin 960 -järjestelmäpiiri, jonka tukena olisi huimat 6 gigatavua RAM-muistia. Grafiikkasuorittimena pitäisi toimia Mali G-71 ja sisäistä tallennustilaa GFXBench paljastaa olevan ainakin 256 gigatavua. Takakamerana pitäisi toimia 12 megapikselin kenno, mutta toistaiseksi ei ole tietoa kaksoiskamerasta. Etukamerassa pitäisi olla 8 megapikseliä.

Huawei LON-L29:n voisi helposti olettaa olevan Huawei tuleva P10 -malli, mutta puhelinta odotetaan julkaistavaksi vasta ensi vuoden keväällä. Kyseessä on kuitenkin teknisesti hyvin vastaava laite PORSCHE DESIGN Huawei Mate 9:n kanssa, jonka takia voidaan myös olettaa, että kyseessä on jokin versio tästä uutuuspuhelimesta.nayttokuva-13

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android