SuomiMobiiliYleinen

SuomiMobiili on nyt 3 vuotta vanha

SuomiMobiili on tänään 17. kesäkuuta 2018 täyttänyt kolme vuotta. SuomiMobiili esiteltiin yleisölle tänä päivänä vuonna 2015, jolloin ensimmäinen sivuston artikkeli julkaistiin. Kolme vuotta on vierähtänyt, vaikka välillä tuntuu, että SuomiMobiili avattiin vasta viime viikolla. Jos kuitenkin mietitään mitä kaikkea kolmeen vuoteen on mahtunut, niin näitä tapahtumia ei voi aivan yhteen viikkoon tiivistää.

Erityisesti mielenkiintoista on viimeisen kolmen vuoden aikana ollut päästä testaamaan monenlaisia mobiililaitteita, joiden testaamisen ovat mahdollistaneet lukuisat eri valmistajat sekä muut yhteistyötahot. Lisäksi olen päässyt tutustumaan monenlaisiin henkilöihin sekä jo pitkään samalla alalla toimineisiin ammattilaisiin, joilta olen oppinut paljon ja jotka ovat auttaneet ongelmatilanteissa sekä antanut loistavia neuvoja. SuomiMobiili ei siis olisi SuomiMobiili ilman yhteistyökumppaneita, aktiivisia lukijoita tai sivun taustahenkilöstöä. Suuri kiitos kuuluu siis näille henkilöille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Alkuvuosi 2018 ei ole ollut SuomiMobiilissa mikään parhaimmista, sillä artikkeleita on julkaistu varsin vähän ja arvosteluja on tullut vain kourallinen. Syy tähän on ollut itselläni huomattavasti vähentynyt mahdollinen käytettävä aika sivuston pyörittämiseen, koska Puolustusvoimat järjesti minulle tekemistä alkuvuodeksi. Nyt kuitenkin sivuston pyörittämiseen alkaa olemaan enemmän aikaa, joka näkyy myös testilaitetilanteessa. Tällä hetkellä testissä on jonoksi asti puhelimia, joka tarkoittaa myös, että arvosteluja on tulossa aktiivisemmin.

Yksi vuoden 2017 kohokohdista SuomiMobiilissa oli Vuoden Puhelin -äänestys, joka tullaan järjestämään myös tänä vuonna. Viime vuonna saimme kerättyä yhteensä yli 10 000 ääntä, joka oli enemmän kuin koskaan ajateltiin. Vuoden Puhelin -äänestys keräsi myös kiitosta lukijoilta ja yhteistyökumppaneilta, koska Suomessa vastaavat äänestykset ovat harvassa. Kuten jo aikaisemmin on ilmoitettu, niin Vuoden Puhelin 2018 -äänestys tullaan järjestämään jälleen joulukuussa ja äänestysaika on 3.12.2018 – 31.12.2018.

Loppuvuodelle on asetettu hyvin kunnianhimoisia tavoitteita muun muassa lukijoiden sekä artikkeleiden suhteen. Näistä tulen kuitenkin kertomaan vasta loppuvuodesta, jos ja kun tavoitteisiin päästään. 🙂

///

Eero Salminen

SuomiMobiili.fin perustaja

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:SuomiMobiili