AndroidXiaomiYleinen

Xiaomin puhelimet saapuvat myyntiin operaattori DNA:n valikoimaan

Kiinalaiset älypuhelinvalmistajat valtaavat jatkuvasti lisää markkinoita. Suomessa Huawei tuli tunnetuksi nopeasti Nokian mahalaskun jälkeen ja viime vuosina muun muassa OnePlus on tullut tarjolle Elisan ja Telian valikoimaan. Tällä kertaa operaattori DNA on julkaissut vihjailevan kuvan Facebook- ja Twitter -tileillänsä, josta käy selväksi valikoiman täydentyvän pian Xiaomin puhelimilla. Julkaistussa kuvassa on nähtävissä kaksi Xiaomin puhelinta ja päivämäärä 20. kesäkuuta.

Xiaomin puhelimet ovat olleet Suomessa myynnissä tähän mennessä Xiaomi Suomen omassa verkkokaupassa, Jimm’sillä sekä Verkkokauppa.comissa. DNA on ensimmäinen operaattori, joka on ottamassa Xiaomin puhelimet valikoimaansa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi on kiinalainen elektroniikkavalmistaja, jonka päätuotteita ovat puhelimet, mutta yrityksellä on lukuisia sisaryhtiöitä, jotka valmistavat muun muassa tietokoneita, älykotilaitteita, urheilukelloja sekä kodin sisustustarvikkeita. Vuonna 2017 Xiaomi myi maailmanlaajuisesti noin 100 miljoonaa älypuhelinta.

Lähde: DNA Twitter

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android