SuomiMobiiliYleinen

SuomiMobiili täytti kahdeksan vuotta

Kahdeksan vuotta sitten SuomiMobiili avattiin ensimmäisen kerran suurelle yleisölle. Sivusto avattiin 17. kesäkuuta 2015, ja se on kehittynyt vuosien varrella pienestä projektista Suomen toiseksi suurimmaksi mobiiliaiheiseksi uutissivustoksi.

Viime vuosina SuomiMobiili on vakiinnuttanut itsensä osana Suomen mediakenttää ja noussut luotettavaksi tiedonlähteeksi mobiilimaailmaan liittyvässä uutisoinnissa. SuomiMobiilissa jatketaan edelleen ajankohtaisen uutisoinnin, arvostelujen ja näkemyksien tarjoamista lukijoille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yksi sivuston huomattavimmista saavutuksista kuluvan vuoden aikana on kävijämäärän jatkuva kasvu. Esimerkiksi alkuvuoden aikana SuomiMobiilin kävijät ovat kasvaneet keskimäärin 43 prosenttia verrattuna vuotta aikaisempaan.

Vaikka SuomiMobiili on kehittynyt jatkuvasti kävijöiden suhteen hyvään suuntaan, niin nykyinen markkinatilanne tuo mukanaan uusia haasteita toiminnalle. Haasteiden takia sivusto ei ole pystynyt kehittymään kuluvan vuoden aikana toivottuun suuntaan tarjoamalla kävijöille uusia kokemuksia sekä sisältömuotoja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mobiilimaailmasta sekä SuomiMobiilin uutisista perillä pysymiseksi kannattaa käydä seuraamassa sivustoa sosiaalisen median kanavissa. SuomiMobiili löytyy FacebookistaTwitteristäInstagramistaLinkedInistaTikTokista sekä YouTubesta.

Kiitos kaikille lukijoille, yhteistyökumppaneille ja sivuston kanssa avustaneille, jotka ovat mahdollistaneet SuomiMobiilin kahdeksan vuoden mittaisen toiminnan.

////////

Eero Salminen
SuomiMobiilin päätoimittaja

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:SuomiMobiili