ASUSYleinen

ASUS Zenfone 10 esillä vuotokuvissa viidessä väriversiossa – kompakti huippupuhelin näyttää yllättävän tutulta

ASUS Zenfone 10 / Kuva: Evan Blass

Asus valmistautuu uuden Zenfone 10 -puhelimen julkaisuun, sillä yhtiö on vahvistanut esittelevänsä uuden kompaktin huippupuhelimensa 29. kesäkuuta. Asus on itse jo kertonut joitakin yksityiskohtia laitteesta, mutta nyt tunnettu vuotaja Evan Blass on julkaissut tarkat tuotekuvat.

Vuotokuvat paljastavat Zenfone 10 -puhelimen muistuttavan pitkälti viime vuoden Zenfone 9 -puhelinta. Kyseessä on kompakti laite ja pikaisella vilkaisulla puhelimet voisi sekoittaa keskenään. Takaosassa on kaksi pyöreää kamera-aluetta, joiden rinnalla on LED-salamavalo. Lisäksi esillä on Zenfone-logo sekä teksti ”ASUS Zenfone”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvissa julkaisematon puhelin nähdään peräti viidessä eri väriversiossa. Tuttujen mustan ja valkoisen rinnalla nähdään myös sininen, punainen sekä vihreä. Puhelimessa näyttää olevan metallinen kehys sekä mattapintainen takaosa. Oikeassa reunassa on äänenvoimakkuuspainikkeet sekä virtapainike, johon on integroitu sormenjälkilukija.

Etuosassa on kompakti näyttöpaneeli, jonka Asus on jo vahvistanut olevan 5,9 tuuman kokoinen. Näytön vasemmassa yläkulmassa on etukameraa varten tehty reikä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

ASUS Zenfone 10 / Kuva: Evan Blass

Asus on itse vahvistanut Zenfone 10 -puhelimen saavan myös Qualcommin uusimman Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiirin. Lisäksi mukana pitäisi olla edeltäjästä tutuksi tullut toisen sukupolven 6-akselinen gimbal-vakautus kameraan. Asus on myös vahvistanut tuovansa puhelimeen langattoman latauksen.

Julkaisu tapahtuu siis 29. kesäkuuta, eli parin viikon päästä.

Lähde: Twitter (Evan Blass)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:ASUS