AndroidHMDNokiaYleinen

Suuremmilla muisteilla varusteltu Nokia 8 tulossa myyntiin ensi kuussa 669 euron hintaan

HMD Global julkaisi uuden Nokia 8 -huippupuhelimen elokuussa Lontoossa ja Suomessa puhelin päätyi myyntiin vain pari viikkoa tämän jälkeen. Toistaiseksi puhelin on julkaistu vain 64 gigatavun tallennustilalla sekä 4 gigatavun RAM-muistilla varusteltuna versiona, mutta julkaisun jälkeen Nokian sivut paljastavat myös suunnitelmat suuremmista muisteista, joista ollaan vielä ainakin toistaiseksi oltu varsin vaitonaisia.

Nyt kuitenkin HMD Global on kertonut Saksassa tuovansa 128 gigatavun tallennustilalla sekä 6 gigatavun RAM-muistilla varustellun version myyntiin ensi kuussa, asiasta kertoo Roland Quandt Twitter-tilillänsä. Suuremmilla muisteilla varustellun version myynnin kerrotaan alkavan Saksassa 20. lokakuuta 669 euron hintaan. Suomen osalta HMD Global ei ole vielä kertonut tarkkoja hinta- tai saatavuustietoja. Todennäköisesti suuremman muistin versiot tulevat tarjolle vain Nokia 8:n kiillotetuille väriversioille, jotka eivät vielä ole myynnissä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

On mahdollista, että Suomessa suuremmilla muisteilla varusteltu versio tulee myyntiin samalla 669 euron hintalapulla Saksan tapaan, sillä molemmissa maissa myydään 64 gigatavun versiota 579 euron hintaan.

Lähde: Roland Quandt (Twitter)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android