ElisaHintavinkkiLGMainos

Hintavinkki: LG G6 nyt vain 499 euroa

LG G6 on nyt mukavassa alennuksessa.

LG julkaisi tuoreimman G-malliston lippulaivapuhelimensa alkuvuodesta ja Suomeen LG G6 rantautui myyntiin huhtikuun lopulla 749 euron hintaisena. Viime aikoina LG G6:n hinta on pyörinyt 600 euron tietämissä, mutta nyt Elisa on päättänyt tiputtaa hinnan vielä huomattavasti alemmaksi. Elisa myy puhelinta tällä hetkellä 499 eurolla, joka on normaalihintaa 100 euroa vähemmän.

LG G6 on teknisesti hyvällä tasolla, sillä sen sisällä hyrrää Snapdragon 821 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on 4 gigatavua RAM-muistia, 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa sekä 3300 milliampeeritunnin akku. LG G6:n yksi erikoisista ominaisuuksista on sen näyttö, jonka kuvasuhde on 18:9. Itse laitteen näyttö on kooltaan 5,7 tuumaa ja tarkkuutta sillä on 2880 x 1440 pikseliä. Puhelimessa on niin kutsuttu FullVision-näyttö, joka tarjoaa 18:9-kuvasuhteen ansiosta laajemman näkökentän.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Laitteen takaosassa on kaksoiskamera, joka koostuu kahdesta 13 megapikselin anturista. Toisessa kamerassa on 125 asteen laajakulmalinssi ja toisessa normaali 80 asteen laajakulmalinssi. Kamera kykenee taltioimaan 4K-videokuvaa. LG G6:n etukamera on suuruudeltaan 5 megapikseliä ja siinä on 100 asteen laajakulmalinssi. LG G6 rakentuu alumiinista sekä lasista ja se on kokonaisuudessaan veden- ja pölynkestävä (IP68).

Elisa tarjoaa puhelinta mustana sekä hopeisena. LG G6 on nyt siis tarjolla 499 euron hintaisena Elisan verkkokaupasta ja tarjous on voimassa niin kauan kuin tarjoushintaisia tuotteita riittää.

Osta LG G6 nyt 499 eurolla Elisalta!

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Elisa