Suuri 6,6 tuuman Honor Note 8 julkaistiin – QHD-näyttö sekä Kirin 955

0

 

note8-05Huawei on julkaissut tänään Kiinassa uuden Honor-puhelimen. Yhtiö on julkaissut tänä vuonna jo monia Honor -malleja, joita ovat ainakin Honor V8 sekä Honor 8, tällä kertaa julkaistiin Honor Note 8. Uutuuspuhelin on nimensä mukaisesti varusteltu suurella näytöllä ja sijoittuu näin puhlettikokoluokkaan. Normaalisti Huaweilta ei ole totuttu näkemään Honor-mallistossa näin massiivisia puhelimia, koska yhtiöllä on sitä varten oma Mate -mallistonsa. Honor Note 8 on Huawein vastaus kiinalaisen Xiaomin Mi Max -puhelimelle, joka kamppailee lähes samassa kokoluokassa.

Honor Note 8 on varusteltu suurella 6,6 tuuman QHD-tasoisella kosketusnäytöllä, jonka perusteella puhelin on suunnattu paljon videoita katselevalle henkilölle. Huawei käyttää puhelimessa Super AMOLED -teknologiaa, jonka pitäisi taata värikirkkaan näytön.

Puhelin näyttää erehdyttävästi samalta, kuin yhtiön Honor V8 -malli. Honor Note 8:sta löytyy metallinen runko sekä 2.5D lasi, joka kaartuu hieman laitteen reunoihin päin. Puhelimen sisällä hyrrää Huawein uusi kahdeksanytiminen Kirin 955 -järjestelmäpiiri, jonka tukena 4 gigatavua RAM-muistia Sisäistä tallennustilaa löytyy 32 gigatavua, 64 gigatavua tai 128 gigatavua mallista riippuen. Honor Note 8:sta löytyy 13 megapikselin pääkamera, mutta esimerkiksi Honor 8 tai Huawei P9:n puhelimista tuttua kaksoiskameraa ei löydy. Laitteen edestä löytyy 8 megapikselin etukamera. Puhelimen akunkestosta on huolehtimassa 4500 milliampeeritunnin kokoinen akku, joka tukee pikalatausominaisuutta. Muita Honor Note 8:n ominaisuuksia ovat USB-C-tyypin latausliitin, 4G LTE -yhteydet sekä kaksi SIM-korttipaikkaa.

Uutuuslaite tulee Kiinassa myyntiin 9. elokuuta. Honor Note 8:n hintojen on kerrottu alkavan 2299 juanista, eli noin 310 eurosta. Puhelimen saapumisesta Kiinan ulkopuolelle ei ole toistaiseksi mitään tietoa.

Tietoa kirjoittajasta

Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja. Yhteydenotot: [email protected]

%d bloggaajaa tykkää tästä: