MotorolaYleinen

Tällainen on Motorola Moto G8 Power Lite – kuvat ja tekniset tiedot paljastuivat

Italialainen tekniikkasivusto on paljastanut viikonlopun aikana useita kuvia sekä teknisiä tietoja Motorolan toistaiseksi julkaisemattomasta Moto G8 Power Lite -älypuhelimesta. Kyseessä on pikkuvelimalli jo aikaisemmin julkaistulle Moto G8 Power -puhelimelle. Lite-versiossa on jouduttu karsimaan hieman ominaisuuksista, jotta hinta on saatu painettua alemmaksi.

Vuodon mukaan Moto G8 Power Lite tulee saamaan 6,5 tuuman HD+ -tasoisen näyttöpaneelin, jossa on pisaramainen loviratkaisu. Tehoista vastaa MediaTekin kehittämä Helio P35 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Puhelimen kohokohta löytyy kuitenkin akusta, sillä sen suuruudeksi on ilmoitettu 5000 milliampeerituntia. Akkua ladataan 10 watin latauksen avustuksella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita Motorola on puhelimen takaosaan pistänyt neljä, jotka ovat 16 megapikselin pääkamera, kaksi 8 megapikselin sensoria sekä yksi 2 megapikselin kamera. Valitettavasti kameroiden tarkkoja käyttötarkoituksia ei ole paljastettu, mutta todennäköisesti yksi on telekamera, yksi ultralaajakulmakamera sekä viimeinen on makrokamera. Käyttöjärjestelmänä puhelimessa toimii luonnollisesti tuorein Android 10.

Ainakin Italiassa Motorola Moto G8 Power Lite tulee saataville 189 euron hintaan huhtikuusta alkaen. Motorola ei ole itse vahvistanut vielä puhelimen olemassaoloa, mutta nyt nähtyjä tietoja ja kuvia voidaan kuitenkin pitää luotettavina.

Lähde: HDBlog.it (italiaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Ei ole kyseisessä puhelimessa käyttöjärjestelmänä androidb10, vaan android 9 pie….

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola