HuaweiYleinen

Tällainen puhelin on Huawei Y5 2019 – Odotetaan myyntiin vasta kesäkuussa

Huawei Y5 2019 / Kuva: Huawei

Huawei on julkaissut kuluvan vuoden aikana lukuisia uusia alemman hintaluokan älypuhelimia, joita ovat muun muassa Huawei Y6 2019 ja Huawei Y7 2019. Mallisto on laajentumassa lähiaikoina myös uudella vielä edullisemmalla Huawei Y5 2019 -puhelimella.

Edullinen Huawei Y5 2019 -puhelin on paljastunut jo muutaman kerran erilaisissa sertifiointitiedoissa mallikoodilla AMN-LX1 ja AMN-LX9. Puhelimessa tiedetään olevan myös 5,71 tuuman 19:9-kuvasuhteen kosketusnäyttö, jossa on vesipisaramainen etukameralovi. Huawei Y5 2019 -puhelimessa on lisäksi 13 megapikselin kamera sekä Android 9.0 Pie -käyttöjärjestelmä yhdessä EMUI 9.0 -version kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei on julkaissut tulevasta puhelimesta myöskin kuvan, jossa laite on esillä kokonaisuudessaan. Ulkoisesti laite näyttää pitkälti samantyyliseltä kuin muutkin uudet Y-malliston puhelimet. Koska kyseessä on edullinen puhelin, niin muun muassa näytön alapuolella oleva ”leuka” on suurempi ja rakenne on muovia. Takaosassa on todennäköisesti tekonahkainen pinta.

Toistaiseksi Huawei ei ole paljastanut puhelimen tarkkoja tietoja tai hinnoittelua. Puhelimen myynnin on kuitenkin kerrottu Euroopassa alkavan vasta kesäkuussa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei