HonorYleinen

Suosittu Honor 8X sai Android 9.0 Pie -päivityksen Suomessa

Honor 8X

Honor on laittanut tällä viikolla jakoon Android 9.0 Pie -päivityksen viime vuonna julkaistulle Honor 8X -puhelimelle. Päivityksen mukana tulee myöskin Huawein tuorein EMUI 9.0.1 -käyttöliittymä. Honor 8X on hinnoiteltu Suomessa noin 300 euron tietämiin.

EMUI 9.0 -versiossa Honor kertoo yksinkertaistaneensa käyttöliittymää tehden siitä helpomman käyttää. Päivityksen mukana tulee muun muassa AR-skannaustoiminto, joka tunnistaa minkä tahansa kohteen ja sen avulla voidaan myös ostaa kyseinen kohde. Kameralla on mahdollista nyt myös saada ruokien kaloritiedot. Myöskin tehokkuuteen on kerrottu tulleen parannuksia, joka näkyy erityisesti nopeampana käynnistymisenä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Päivityksen mukana ei tule juurikaan Android 9.0 Pien omia käyttäjälle näkyviä muutoksia, vaan nämä on korvattu Huawein omilla ominaisuuksilla. Päivitys sisältää lisäksi Googlen 1. maaliskuuta julkaisemat tietoturvakorjaukset. Lisätietoja Android 9.0 Pie -päivityksestä löydät laajemmasta artikkelistamme.

Jakoon laitetun päivityksen versionumero on Honor 8X -puhelimelle 9.0.1.156 ja kokoa päivityksellä on noin 3 gigatavua. Päivityksen löydät menemällä Asetukset > Järjestelmä > Ohjelmistopäivitys > Etsi päivityksiä.

Lue myös: Testissä Honor 8X – Suuri näyttö edulliseen hintaan

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor