HuaweiYleinen

Huawein erikoiset huulipunakuulokkeet myyntiin Suomessa 249 euron hintaan – toimitetaan tuoksuvassa lahjapakkauksessa

Huawei FreeBuds Lipstick

Huawei julkaisi viime lokakuussa uudet Huawei FreeBuds Lipstick -kuulokkeet, jotka ovat muotoilultaan varsin erikoiset. Nyt uutuuskuulokkeet ovat rajoitetusti saatavilla Suomessa, ja ajankohta on lähenevän ystävänpäivän takia otollinen. Kovinkaan laajasti kuulokkeet eivät ole myynnissä, sillä ne ovat virallisesti saatavilla Keskisen Kellolta, mutta myös epävirallisesti muutamalta muultakin myyjältä.

Kuulokkeiden hinta Keskisen Kellolla on 249 euroa ja tarjolla on vain punainen väriversio. Kyseessä ovat pääasiassa samat kuulokkeet kuin aikaisemmin julkaistut 149 euron hintaiset Huawei FreeBuds 4 -kuulokkeet, mutta Huawei on muovannut latauskotelon huulipunan tyyliseksi. Huawei on suunnittelut FreeBuds Lipstick -kuulokkeet erityisesti naisille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei FreeBuds Lipstick

Huawei on valmistanut kotelon ruostumattomasta teräksestä ja se on viimeistelty kiiltäväksi. Kuulokkeet voidaan irrottaa latauskotelosta samalla tavalla kuin huulipuna ja kuulokkeiden väri on punainen. Huawei on luvannut FreeBuds Lipstick -kuulokkeiden tarjoavan luksustuntumaa sekä muoti-ilmiön pienessä rasiassa. Kuulokkeet myydään lisäksi tuoksuvassa lahjapakkauksessa, joka tuo Huawein mukaan mieleen kauniit romanttiset hetket.

Äänenlaatu kuulokkeissa on suuren 14,3 mm dynaamisen elementin varassa, jonka kerrotaan takaavan loistavan äänenlaadun. FreeBuds Lipstick -kuulokkeet eivät tarjoa tulpallista rakennetta, vaan Huawei luottaa avonaiseen toteutukseen. Melunvaimennus on yksi kuulokkeiden avainominaisuuksista. Huawein mukaan kyseessä olisi toistaiseksi kehittynein taustamelun vaimennus. Kuulokkeissa on kerrottu olevan kaksi mikrofonia sekä aikaisempaa matalampi viime.

FreeBuds Lipstick -kuulokkeissa on Bluetooth 5.2 -yhteystuki. Kuulokkeet voidaan yhdistää samanaikaisesti kahteen laitteeseen, joka helpottaa saumatonta käyttöä. Akunkesto on kuulokkeissa 4 tuntia sekä latauskotelon kanssa 22 tuntia. FreeBuds Lipstick -kuulokkeet pitävät sisällään 30 milliampeeritunnin akun, kun taasen latauskotelossa on suurempi 410 milliampeeritunnin akku.

Lähde: Keskisen Kello

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei