AndroidHMDNokiaYleinen

Tällaisia puhelimia Google suosittelee yrityksille – myös yksi Nokia-puhelin mukana

Google on lanseerannut uuden Android Enterprise Recommended -ohjelman, jossa suositellaan parhaita yrityskäyttöön sopivia Android-laitteita. Google on valinnut ohjelmaan mukaan 21 älypuhelinta, jotka täyttävät kaikki valintaperusteet. Mukana on puhelimia Nokian lisäksi muun muassa BlackBerryltä, Huaweilta, LG:ltä, Motorolalta, Sonyltä sekä tietysti Googlelta itseltään. Nokia-puhelimista mukana on HMD Globalin ensimmäinen huippupuhelin Nokia 8. HMD Globalin mukaan Android Enterprise Recommended -ohjelman avulla yritysasiakkaat voivat luottaa siihen, että Google on vahvistanut puhelimien tukevan yrityskäytön vaatimuksia.

“Olemme iloisia siitä, että Google on valinnut Nokia 8:n mukaan Android Enterprise Recommended -ohjelmaan. Nokia 8:n erittäin pitkä akun kesto, lippulaivapuhelimen suorituskyky sekä puhdas, kuukausittain päivitettävä turvallinen ja ajan tasalla oleva Android-käyttöjärjestelmä tekevät siitä erinomaisen laitteen yrityskäyttäjille”, sanoo HMD Globalin Enterprise Business -liiketoiminnan johtaja Andrej Sonkin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ohjelmaan valitut laitteet ovat läpäisseet Googlen tiukan testausprosessin. Se takaa, että laitteet ja palvelut täyttävät korkeat vaatimukset puhelimen, käyttöönoton, tietoturvan ja käyttökokemuksen osalta. Lisäksi ne soveltuvat haastaviin ja erityyppisiin liiketoimintaympäristöihin. Vaatimuksiin kuuluvat mm.

  • Täyttää Android 7.0+ -laitteille asetetut tekniset vaatimukset
  • Tuki Android-puhelinten helppoon käyttöönottoon tilanteissa, jossa suuri määrä laitteita halutaan laitehallintaohjelmistojen alaisuuteen, myös zero-touch -alustalla.
  • Androidin turvapäivitykset 90 päivän kuluessa siitä, kun Googlen on julkistanut päivityksen; vähintään kolmen vuoden ajan
  • Puhelinten laaja ja kansainvälinen saatavuus yrityskäyttöön
  • Rajallinen määrä esiasennettuja sovelluksia Androidin työprofiilissa ja laitehallituissa puhelimissa.

Tarkemmin Android Enterprise Recommended -ohjelmaan voi tutustua Googlen sivuilta, jossa on listattuna kaikki puhelimet, joita Google suosittelee yrityskäyttöön.

Lähde: HMD Globalin lehdistötiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android