SamsungYleinen

Tällaisia suojakuoria Samsung tulee tarjoamaan Galaxy Z Fold 4- ja Galaxy Z Flip 4 -puhelimille

Samsung tulee julkistamaan 10. elokuuta uudet Galaxy Z Fold 4- ja Galaxy Z Flip 4 -älypuhelimet, joista on nähty ja kuultu jo aikaisemmin lukuisia vuotoja sekä huhuja. Tällä kertaa nettiin on vuodettu useita kuvia Samsungin virallisista puhelimille suunnittelemista suojakuorista.

Sammobile.com-sivusto on julkaissut tarkkoja tuotekuvia tulevista suojakuorista, jotka tulevat tarjoamaan tuttuun Samsungin tyyliin hieman erilaisen toteutuksen. Tarjolle tulee myös perinteiset suojakalvot ulkopuolen näyttöjä varten, mutta puhelimissa on sisäpuolella jo oletusarvoisesti esiasennettu suojakalvo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotokuvissa nähdään Galaxy Z Flip 4 -puhelimelle Samsung Flap Leather Cover- ja Clear Cover with Ring -kuoret. Hinnaksi suojakuorille on mainittu 72,84 euroa sekä 28,72 euroa.

Lisäksi Galaxy Z Fold 4:lle on tulossa tarjolle Slim Standing Cover -suojakuori. Kyseessä on 43,47 euron hintainen suojakuori. Kuori on saatavilla ainakin kahdessa värissä, jotka ovat musta ja beige. Tällä kertaa Samsung ei tule ainakaan tässä suojakuoressa tarjoamaan Galaxy Z Fold 4 -puhelimelle erillistä paikkaa S Pen -kosketusnäyttökynälle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy Z Fold 4- ja Galaxy Z Flip 4 -puhelimet tulevat olemaan ennakkotietojen mukaan luonnolliset päivitykset viime vuoden malleille. Samsung on parantamassa suorituskykyä uuden Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiirin avulla ja Galaxy Z Fold 4 tulee saamaan hieman paremmat kamerat. Merkittävää uudistusta puhelimien ulkonäköön ei tuskin tulla näkemään.

Tarkemmin tietoihin Galaxy Z Fold 4 -puhelimesta voi tutustua tämän linkin takaa ja Galaxy Z Flip 4 -puhelimeen tämän linkin takaa.

Lähde: Sammobile.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung