GoogleYleinen

Google Pixel 7- ja Pixel 7 Pro -puhelimien ennakkomyynti- ja julkaisupäivät paljastuivat

Pixel 7 ja Pixel 7 Pro

Google kertoi jo keväällä suunnitelmista Pixel 7- ja Pixel 7 Pro -puhelimien osalta, joiden virallisen julkaisun kerrottiin tapahtuvan syksyllä. Google on yleisesti lokakuussa julkaissut uusimmat Pixel-puhelimet, eikä muutosta odoteta tänäkään vuonna, jos on uskomista FrontPageTech-sivustoa.

Pixel 7- ja Pixel 7 Pro -puhelimet tulevat tietojen mukaan ennakkomyyntiin siis 6. lokakuuta ja varsinainen myynti alkaa 13. lokakuuta. Lähde ei kuitenkaan kerro tarkkaan julkaisupäivää, mutta odotettavasti se on sama kuin ennakkomyynnin aloituspäivä, eli 6. lokakuuta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toukokuussa Google paljasti molempien uutuuspuhelimien tuotekuvat jo etukäteen, joista on saatu hyvä käsitys siitä, mitä on lokakuussa luvassa. Pixel 7 -puhelimet saavat Googlen tuoreimman Tensor-järjestelmäpiirin sekä muita huippuluokan tekniikoita. Pixel 7:n takaosassa on kaksoiskamera ja Pixel 7 Prossa on kolmoiskamera.

Google vahvisti Pixel 7 -mallin tulevan kolmessa väriversiossa, jotka ovat Obsidian, Snow sekä Lemongrass. Lisäksi Pixel 7 Pro tulee väreissä Obsidian, Snow sekä Hazel. Puhelimissa kerrottiin olevan tuoreeltaan myös Googlen syksyllä julkaistava Android 13 -käyttöjärjestelmä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisempina vuosina Google ei ole tuonut Pixel-puhelimia myyntiin virallisesti Pohjoismaissa tai edes Suomessa. Viimeaikaiset vihjaukset ovat kuitenkin saattaneet paljastaneen Googlella olevan suunnitelmia puhelimien tuomiseksi Pohjoismaihin.

Lähde: Frontpagetech.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Google