HonorYleinen

Tältä näyttää ensi viikolla julkaistava Honor 60 Pro! Ensimmäinen virallinen kuva paljastettiin

Honor vahvisti eilen, että yhtiö tulee järjestämään 1. joulukuuta uusien Honor 60 -sarjan älypuhelimien julkaisutilaisuuden kotimarkkinoillaan Kiinassa. Vielä aikaisemmin Honor ei ole julkaissut puhelimista mitään kuvia, mutta tänään yhtiö on päättänyt julkaista kuvan Honor 60 Pro -puhelimen takaosasta.

Uusien Honor 60 -puhelimien julkaisun yhteydessä Honor tulee käyttämään mainoskasvonaan Gong Junia, joka on suosittu kiinalainen näyttelijä sekä malli. Julkaistussa kuvassa on hyvin esillä Honor 60 Pro -puhelimen takaosa, joka muistuttaa vahvasti Honor 50 -puhelimia. Suuria muutoksia ei ole muotoiluun siis odotettavissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Takaosassa on pyöristetty kamera-alue, jossa on kaksi suurempaa ympyrää. Pikaisesti katsottaessa kamera-alueessa on ainakin kaksi kamerasensoria, mutta ympyröiden välissä on todennäköisesti myös kolmas kamera. Kamera-alueen rinnalla on myös kaksois-LED-salamavalo sekä jokin teksti, josta ei saa selvää. Honor 60 Pron takaosassa on lisäksi Honor-logo.

Kuvassa on nähtävästi esillä malliston pääväri, joka on liukuvärjätty sininen ja siinä on myös jonkinlainen kimalteleva kuviointi. Kuvista saadaan selville, että takaosan lasipinta on jälleen reunoilta selvästi kaartuva, mutta valitettavasti etuosan muotoilusta ei ole tietoa. Jos Honor jatkaa tuttua muotoilua, niin etuosassa on todennäköisesti reunoilta kaartuva näyttöpaneeli.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor 60 Pro -puhelimen rinnalla Honorilta on odotettu myös Honor 60 -perusversiota sekä edullisempaa Honor 60 SE -mallia. Tarkoista teknisistä tiedoista ei ole vielä vuotoja, mutta Honor 50 -puhelimen tekniikka oli suunnattu keskihintaluokkaan, joka saattaa olla myös Honor 60 -puhelimien painopiste. Honorin on odotettu parantavan puhelimissa erityisesti kameroita.

Kaikki tiedot paljastuvat kuitenkin jo viimeistään ensi viikolla 1. joulukuuta. Honor 60 -sarjan puhelimia voidaan odottaa globaalisti myyntiin vasta keväällä 2022.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor