OPPOYleinen

OnePlussan emobrändiltä kekseliäs idea: Uutuuspuhelimen kamera-alueeseen on tuotu ilmoitusvalo

OnePlussan emobrändi, eli kiinalainen Oppo on julkaisemassa kotimarkkinoillaan Kiinassa uuden Reno 7 -tuoteperheen älypuhelimet. Oppo on julkaissut Weibo-palvelussa jo monia vihjailevia kuvia tulevasta puhelimestaan, jotka paljastavat suunnittelun peruspilarit. Oppo on myös panostanut yksityiskohtiin ja palauttanut kekseliäällä tavalla ilmoitusvalon puhelimeen.

Ilmoitusvalot olivat aikoinaan iso juttu ja tykätty ominaisuus puhelimissa, mutta viime vuosina niistä on tullut yhä harvinaisempia. Ilmoitusvalo on tekemässä paluun kekseliäällä tavalla Oppo Reno 7 -sarjan puhelimissa, sillä Oppo on laittanut sen osaksi kamera-aluetta. Yhdessä vihjailevista kuvista on hyvin esillä, että puhelimen laatikkomaisen kamera-alueen reunat hehkuvat LED-valon avustuksella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kyseessä on hyvin epänormaali tapa toteuttaa ilmoitusvalo, mutta myös mielenkiintoinen sellainen. Puhelimen ollessa näyttö alaspäin esimerkiksi pöydällä, niin silloin saapuneet ilmoitukset huomaa välittömästi kamera-alueen valosta. Aikaisemmin ilmoitusvalo oli pieni piste laitteiden etuosan yläreunassa, mutta siitäkin monet valmistajat ovat luopuneet kokonaan.

Oppo Reno 7 -sarjan puhelimet tullaan julkaisemaan Kiinassa 25. marraskuuta. Puhelimissa on kuvien perusteella ohut rakenne, jossa kehys ja lasipinnat ovat tasaisia. Kuvissa puhelimesta on nähty kaksi väriversiota, jotka ovat musta sekä sininen.

Koska Oppo on OnePlussan emobrändi, niin mahdollisesti vastaavia kekseliäitä ideoita saatetaan tulevaisuudessa nähdä myös OnePlussan puhelimissa.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OPPO