HonorYleinen

Tältä näyttää Honor 200 Lite – Julkistus luvassa ensi viikolla

Honor 200 Lite

Honor valmistautuu julkaisemaan ensimmäisen jäsenen Honor 200 -sarjaan, sillä jo aikaisemmin yhtiö aloitti vihjailut Honor 200 Litestä. Tänään Honor on julkaissut puhelimesta ensimmäiset viralliset tuotekuvat, jotka paljastavat hieman uudistuneen ilmeen verrattuna kiinalaiseen kaksoisveljeen.

Honor 200 Lite -puhelimen julkaisua saa Euroopassa odottaa vielä tovin, sillä Honorin mukaan ennakkotilaukset käynnistyvät Ranskassa 25. huhtikuuta. Kaikki tiedot vahvistettaneen siis ensi viikon torstaina. Honor on vahvistanut puhelimen tulevan myyntiin kolmessa väriversiossa, jotka ovat Midnight Black, Cyan Lake ja Starry Blue.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Julkaistut kuvat paljastavat kaikki kolme väriversiota sekä tärkeimmät yksityiskohdat. Yleisilme on melko kulmikas tasaisen muovikehyksen sekä tasaisien pintojen takia. Takaosassa on kookas kamera-alue, joka on laatikkomainen ja sitä koristaa korumainen viimeistely. Kamera-alueessa on kolme kameraa sekä LED-salamavalo. Pääkameran tarkkuudeksi paljastuu 108 megapikseliä.

Kuvista nähdään laitteen oikeassa kyljessä olevan äänenvoimakkuuspainikkeet sekä virtapainike, jossa on integroituna sormenjälkilukija. Vasemmassa reunassa on SIM-korttiluukku. Puhelimen näyttöä kiertää tasapaksut kehykset ja yläreunassa on pillerimäinen reikä etukameroita varten.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor X50i+ 5G

Pohjimmiltaan Honor 200 Lite tulee olemaan muokattu versio Kiinassa esitellystä Honor X50i+ -puhelimesta. Takaosan kamera-alue on hieman erilainen, mutta Honor on yleensä tehnytkin pieniä muutoksia kameroihin globaaleille markkinoille.

Honor 200 Lite tulee suurella todennäköisyydellä tarjoamaan 6,7 tuuman kokoisen AMOLED-näyttöpaneelin, jossa on 20.1:9-kuvasuhde, Full HD+ -tarkkuus, 2000 nitin kirkkaus sekä 90 hertsin virkistystaajuus. Tehoista vastannee MediaTekin kehittämä Dimensity 6080 -järjestelmäpiiri. Puhelimessa olisi myös 4500 milliampeeritunnin akku ja 35 watin lataus.

Tarkemmat vahvistukset teknisistä muutoksista Honor 200 Liten osalta saadaan kuitenkin jo ensi viikolla.

Lähde: Honor

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor