AppleYleinen

Tulevista Beats Solo 4 -kuulokkeista julkaistiin vuotokuvia sekä hintatietoja

Uutisoimme pari viikkoa sitten Applen Beats-brändin alla julkistettavista Beats Solo 4 -kuulokkeista, joiden teknisiä tietoja vuodettiin julkisuuteen. Vuodoissa oli mukana myös mahdollinen julkaisupäivä, joka olisi parin viikon päästä 2. toukokuuta. 

Nyt kuulokkeista on vuodettu WinFuture-sivuston toimesta väitetysti virallisia tuotekuvia sekä hintatietoja. Beats Solo -sarja on ollut tauolla jo vuosia, sillä edelliset Beats Solo 3 -kuulokkeet on julkaistu vuonna 2016.  

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Beats Solo 4 -kuulokkeet maksaisivat Euroopassa 229,95 euroa ja kuulokkeet tulisivat saataville kolmessa värissä. Väreiksi kerrotaan musta, sininen sekä vaaleanpunainen.  

Ulkoisesti kuulokkeet eivät juurikaan eroa edeltäjistään. Teknisten tietojen osalta kuulokkeissa ei olisi vastamelutoimintoa. Kuulokkeisiin olisi kuitenkin tuotu AirPods-kuulokkeista tuttu Spatial Audio -ominaisuus ja sen mukana pään asennon tunnistus. Kuulokkeet tukevat häviötöntä Hi-Res-ääntä USB-C-liittimen tai 3,5 millimetrin kuulokeliitännän kautta. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeiden äänestä huolehtisi 40 mm ääniajuri, joka on “suunniteltu uudelleen”. Myös kuulokkeiden akustiikka olisi uudelleen suunniteltu samalla kun kuulokkeiden viivettä ja äänen vääristymiä on saatu häivytettyä aiempiin Beats Solo 3 -kuulokkeisiin verrattuna. 

Vastamelutoiminnon puutteesta huolimatta kuulokkeista löytyisi useita mikrofoneja, joilla varmistetaan hyvä laatu puheluita varten. Kuulokkeille luvattanee akun kestoksi 50 tuntia. Kuulokkeilla olisi painoa 217 grammaa. 

Lähde: WinFuture 

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple