SonyYleinen

Tältä näyttää huippuluokan Sony Xperia 1 V -puhelin – tarkat mallinnuskuvat julkaistiin

Sony Xperia 1 V

Sony tulee julkistamaan todennäköisesti kevään aikana uuden Xperia 1 V -älypuhelimen, joka tarjoaa lippulaivatason ominaisuuksia. Puhelimesta nähtiin jo aikaisemmin live-vuotokuva, mutta nyt OnLeaks on paljastanut tutut mallinnuskuvansa Xperia 1 V -puhelimesta selvästi ennen julkaisua.

Kuvat ovat tarkkoja, joten niistä saadaan aikaisempaa parempi käsitys tulevan puhelimen muotoilusta. Xperia 1 V tulee muistuttamaan selvästi Xperia 1 IV -puhelinta, vaikka pieniä muutoksia voidaankin nähdä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sony Xperia 1 V

Xperia 5 IV -puhelimen etuosassa on Sonylle perinteikäs 21:9-kuvasuhteen näyttö, jossa on paksut kehykset ylä- ja alareunoissa. Etuosassa nähdään kaksi kaiutinta sekä etukamera. Takaosassa on pitkulainen kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria, LED-salama sekä jonkinlainen ylimääräinen sensori. Takaosassa on myös Sony- ja Xperia-logot.

Puhelimen oikeassa kyljessä on esillä äänenvoimakkuuspainikkeet, kamerapainike sekä virtapainike, jossa on integroituna suurella todennäköisyydellä sormenjälkilukija. Sony on jättänyt vasemman kyljen kokonaan tyhjäksi ilman mitään painikkeita. Xperia 1 V:n yläreunassa on esillä perinteikäs 3,5 mm kuulokeliitin sekä mikrofoni. Alaosassa on SIM-korttiluukku, mikrofoni sekä USB-C-liitin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sony Xperia 1 V

Vuodon mukaan Xperia 1 V:n mitat olisivat 161 x 69,3 x 8,5 millimetriä, joten koko olisi hieman pienempi kuin edeltäjän 165 x 71 x 8,2 millimetrin mitat. Vuoto ei kuitenkaan kerro mitään muuta uutta puhelimen teknisistä tiedoista.

Aikaisempien tietojen mukaan Xperia 1 V tarjoilisi 12 megapikselin pääkameran, jonka rinnalla olisi 12 megapikselin periskooppikamera. Ultralaajakulmakamera saattaa olla 48 megapikselin tasoinen. Lisäksi etukamera on todennäköisesti 12 megapikseliä. Odotettavasti tehoista tulee vastaamaan Qualcommin uusin Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiri.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sony saattaa esitellä Xperia 1 V -puhelimen MWC-messujen aikana, mutta toistaiseksi Sony ei ole vahvistanut julkaisutilaisuuden järjestämistä.

Sony Xperia 1 V

Lähde: Greensmartphones.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Sony