XiaomiYleinen

Tältä näyttää julkaisematon Redmi 13C

Xiaomi on julkaisemassa todennäköisesti lähiaikoina uuden edullisemman hintapisteen Redmi 13C -puhelimen. Redmi 12C esiteltiin viime vuoden joulukuussa, jonka jälkeen laite nähtiin kevään 2023 aikana myynnissä globaalisti. Julkaisemattomasta Redmi 13C -puhelimesta on nyt vuodettu ensimmäisiä tuotekuvia.

Vuotokuvat paljastavat melko perinteikkään edullisemman hintapisteen puhelimen. Etuosassa on suurilla kehyksillä varusteltu näyttöpaneeli, jossa on pisaramainen lovi. Takaosassa on esillä laatikkomainen kamera-alue, jossa on kolme kameraa sekä LED-salamavalo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Laitteen oikeassa reunassa on esillä virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet. Vasemmassa reunassa on SIM-korttiluukku, yläreunasta löytyy perinteikäs 3,5 millimetrin kuulokeliitin ja alareunassa on kaiutin sekä USB-C-liitin.

Kuvat paljastavat tarjolle olevan tulossa kolme väriversiota, jotka ovat musta, tummansininen sekä vaaleanvihreä. Kuvat vahvistavat puhelimen saavan 50 megapikselin pääkameran. Valitettavasti tarkoista teknisistä tiedoista ei ole vielä vahvistusta.

Odotettavasti kyseessä on edullinen 4G-puhelin, joten mitään kovin erikoisia tekniikoita ei kannata odottaa. Tarkasta julkaisuajasta ei ole vielä tietoa.

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi