MotorolaYleinen

Tältä näyttää Motorola Moto G14 – edullinen uutuus tulossa lähiaikoina vegaaninahkaisena

Motorola Moto G14 / Kuva: Evan Blass

Motorola on valmistelemassa uutta edullisemman hintapisteen Moto G -sarjan puhelinta. Aikaisemmin yhtiön on esitellyt Moto Gx3 -mallistoa, mutta tuleva uutuus on ensimmäinen Moto Gx4 -mallistossa. Tunnettu vuotaja Evan Blass on jakanut tarkkoja kuvia Moto G14 -puhelimesta Android Headlines -sivustolla.

Moto G14 -puhelimen julkaisua odotetaan lähiaikoina, mahdollisesti tulevina viikkoina tai jopa päivinä. Julkaistut kuvat paljastavat puhelimen etuosasta katsottuna. Näytön kehykset ovat kohtuulliset ja näytön yläreunassa on keskitetysti etukameraa varten tehty reikä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Moto G14 / Kuva: Evan Blass

Yksi kuvista paljastaa puhelimen oikeassa reunassa olevan äänenvoimakkuuspainikkeet sekä virtapainike, jossa on integroitu sormenjälkilukija. Kuvat eivät paljasta puhelimen takaosaa, mutta ainakin musta väriversio on tulossa.

Moto G14 -puhelimessa kerrotaan olevan kahdeksanytiminen järjestelmäpiiri, mutta tarkkaa tietoa siitä ei ole. Tarjolla pitäisi olla 4 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua UFS 2.2 -tallennustilaa. Mukana on myös muistikorttipaikka.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akku tulee olemaan kooltaan 5000 milliampeerituntia. Vuoto kertoo takaosan kameran olevan 50 megapikselin tasoinen. Muita ominaisuuksia ovat roiskevedenkestävyys sekä Dolby Atmos -tuki.

Evan Blassin mukaan Motorola julkistaa neljä väriversiota, jotka ovat Butter Cream, Pale Lilac, Steel Gray sekä Sky Blue. Lisäksi tarjolle tulee erikoisversio, jossa on vegaaninahkainen takaosa.

Julkaisu tapahtunee heinäkuun aikana.

Lähde: Android Headlines

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola