MotorolaYleinen

Tältä näyttää Motorola Moto Watch 100 -älykello – vuoto paljasti kuvat ja tiedot

Motorola-brändin alaisuudessa on odotettu jo pidemmän aikaa uusia älykelloja, joista yksi on Moto Watch 100. Kellosta on kuultu jo aikaisemmin joitakin tietoja, mutta tällä kertaa uusin vuoto on paljastanut tarkat tuotekuvat sekä uusia teknisiä ominaisuuksia.

Nähtävästi pian julkaistavassa Moto Watch 100 -älykellossa on kuvien perusteella pyöreä kellotaulu ja pyöreä muotoilu. Kellon oikeassa kyljessä on esillä kaksi fyysistä painiketta. Kellon kehys on viimeistelty mattapintaiseksi. Painikkeet ovat kellossa todennäköisesti kiiltävän metalliset ja kellossa on muovinen ranneke.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuodon mukaan Moto Watch 100 -kellossa olisi 1,3 tuuman kokoinen näyttöpaneeli, jossa on 360 x 360 pikselin tarkkuus. Akku on kooltaan 355 milliampeerituntia ja yhteydestä on vastaamassa Bluetooth 5.0 -versio. Tehoista on odotettu vastaavan Qualcommin kehittämän Snapdragon Wear 4100 -järjestelmäpiirin ja käyttöjärjestelmänä toiminee Googlen Wear OS.

Älykellossa pitäisi olla myös tutut urheilu- ja terveysominaisuuden, joihin lukeutuvat muun muassa unen seuranta, askelmittari, sykkeen mittaus ja veren happipitoisuuden mittaaminen. Lisäksi Moto Watch 100 -älykellossa odotetaan olevan sisäänrakennettu GPS-yhteys, joka takaa tarkemman suorituksien seurannan ilman älypuhelintakin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorolan älykellon kerrotaan olevan vain 29 grammaan painoinen ja sen mitat ovat vuodon mukaan 42 x 46 x 11,9 millimetriä. Moto Watch 100 -älykello on valmistettu todennäköisesti alumiinista ja siinä on 5 ATM -luokituksen mukainen vedenkestävyys.

Toistaiseksi ei ole tietoa, milloin Moto Watch 100 tullaan julkaisemaan, mutta todennäköisesti sitä ei tarvitse enää montaa viikkoa odottaa.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola