SamsungYleinen

Samsung Galaxy A33 5G ensimmäistä kertaa kuvavuodossa – edullinen 5G-puhelin näyttää isoveljeltään

Samsungin tulevista Galaxy A -malliston älypuhelimista on kuultu viime aikoina paljon tietoja, mutta samalla myös kuvia on vuotanut. Erityisesti OnLeaks on onnistunut vuotamaan aikaisemmin jo CAD-mallinnuksiin perustuvia kuvia Galaxy A13 5G– ja Galaxy A53 -puhelimista. Tällä kertaa samainen vuotaja on paljastanut ensimmäiset kuvat myös huhutusta Galaxy A33 5G -älypuhelimesta.

Galaxy A33 5G -puhelin yhdistää muotoilullisesti Galaxy A32 5G– ja Galaxy A52 5G -puhelimet ja samalla laite muistuttaa takaosaltaan tulevaa Galaxy A53 -puhelinta. Laitteen etuosassa on esillä tuttu pisaralovella varusteltu näyttöpaneeli, joka perustuu todennäköisesti Super AMOLED -teknologiaan. Näytön on huhuttu olevan 6,4 tuuman kokoinen ja siinä olisi Full HD+ -tarkkuus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Takaosassa on esillä laatikkomainen kamera-alue, jossa on neljä kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Samsungilta on odotettu tällä kertaa myös paranneltuja kameroita verrattuna edeltäjäversioon. Takaosassa nähdään myös Samsungin logo. Kuvissa puhelimen oikeassa kyljessä on perinteiset virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet, joten sormenjälkilukija löytynee näytöstä.

Galaxy A33 5G -mallin alareunaan Samsung on asettanut ainakin USB-C-liittimen ja yhden kaiuttimen. Yläreunassa ei ole esillä yhtään mitään. Kuvat vahvistavat Samsungin poistavan yllättäen kuulokeliittimen kokonaan tulevasta edullisemmasta puhelimestaan, joka on jopa hieman yllättävää. Galaxy A33 5G -puhelimen paksuudeksi on ilmoitettu 8,1 millimetriä, mutta kameran kohdalta paksuutta löytyy 9,7 millimetriä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung tulee julkaisemaan puhelimen todennäköisesti jo alkuvuodesta. Galaxy A32 5G julkaistiin tämän vuoden tammikuussa ja Galaxy A32 4G esiteltiin helmikuussa. Jos aikataulu on edelleen sama, niin laitetta voidaan odottaa markkinoille tammi-helmikuussa 2022. Tällä kertaa luvassa ei välttämättä olisi enää 4G-versiota.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung