MotorolaYleinen

Tältä näyttää Motorola Razr 50 Ultra – Vuotokuva paljastaa ensimmäistä kertaa uuden taittuvanäyttöisen puhelimen

Tässä kuvassa odotetaan olevan Motorola Razr 50 Ultra / Motorola Razr+ 2024.

Motorola julkisti viime vuonna kaksi taittuvanäyttöistä puhelinta, jotka olivat Razr 40 sekä Razr 40 Ultra. Tänä vuonna odotetaan jälleen uuden sukupolven versioita, ja nyt nettiin on vuodettu ensimmäinen kuva tulevasta uutuudesta.

Mspoweruser.com-sivusto on saanut käsiinsä kuvan, jossa väitetään olevan esillä seuraaja Motorola Razr 40 Ultralle. Tämä tarkoittaisi loogisesti kyseessä olevan Motorola Razr 50 Ultra. Odotettavasti puhelin tunnetaan esimerkiksi Yhdysvalloissa Motorola Razr+ 2024 -mallinimellä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvassa nähtävän puhelimen sisäisen koodinimen kerrotaan olevan ”Glory” ja mallikoodi olisi XT-2453-3. Yhdysvalloissa puhelimen odotetaan olevan saatavilla Verizonin valikoimista. Vuodon mukaan tulevassa puhelimessa olisi parannettu akunkesto sekä uusin Snapdragon-järjestelmäpiiri. Tarkempia yksityiskohtia tekniikasta ei vuoto kerro.

Vuotokuva paljastaa puhelimen saavan Razr 40 Ultraa muistuttavan toteutuksen. Puhelimessa olisi siis metallikehys sekä lasipinnat. Kuvassa nähdään harmaa versio, jossa on takaosassa Motorola- ja Razr-logot. Nähtävästi pieni muutos on tulossa, sillä taitoskohdan yläpuolelle on tuotu myös harmaa kaistale aikaisemman täysin mustan lasisen etuosan sijasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Razr 40 Ultra

Ulkopuolella on varmasti edelleen suuri näyttöpaneeli, joka jättänee kamerat sisälleen. Kuvassa nähdään kaksi kameraa ulkopuolella, jotka ovat todennäköisesti pää- ja ultralaajakulmakamerat. Laitteen oikeassa kyljessä on äänenvoimakkuuspainikkeet sekä virtapainike, jossa on sormenjälkilukija integroituna. Sisäpuolella on kookas näyttöpaneeli, jonka yläreunassa on etukameraa varten tehty reikä.

Todennäköisesti tarkempia tietoja puhelimesta tullaan kuulemaan lähikuukausina.

Lähde: Mspoweruser.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola